You Go bloggen

Gardasøen, Lago di Garda, i den nordlige del af Italien er kendt og besøgt af mange gæster hvert år. Gardasøen er den største og den reneste sø i Italien, og hele vejen rundt finder du hyggelige byer, der byder på en masse autentiske oplevelser.

Gardasøen har tidligere været besøgt af især de lidt ældre turister på grund af det stabile og milde klima. Dog er Gardasøen i dag vældig godt besøgt af nordeuropæiske gæster generelt, der bruger søens muligheder til at sejle, vindsurfe og stå på vandski. For børnefamilier er Gardasøen ligeledes populært, idet mange finder de store underholdnings, badelands- og forlystelsesparker tiltrækkende. Disse parker vil man finde på den syd-østlige side af søen.

Der er dog langt flere grunde til at føle sig tiltrukket af Gardasøen. Ikke mindst er der på vestsiden en meget elegant og arkitektonisk interessant byggestil. På denne side af Gardasøen vil man finde et langt roligere og mindre turist-præget Italien, hvor der er lagt mere vægt på smukke og kulturelle oplevelser.

På vestsiden af Gardasøen, med Verona som nærmeste større by, finder man vindistriktet Valpolicella, der er kendt af mange for vine som netop Valpolicella, Ripasso og ikke mindst Amarone. De rigtige Amarone vel at mærke.

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133