Cykling, trekking og klatring ved Gardasøen

Glem alt om, at Gardasøen kun er bade- og vandferie. Gardasøen er i lige så høj grad ferie for de aktive gæster, der er kommet for at bevæge sig og i tilkøb at opleve den bjergtagende natur. Gardasøen er nemlig også cykling, trekking og klatring for alle – på alle niveauer.

For gæster der er ønsker at cykle, er der kun få andre steder, der er lige så velegnede som ved Gardasøen. Her finder man mere end 1000 kilometer afmærkede cykelruter. Og der er ture i alle kategorier. Det er derfor muligheder både for den erfarne og kræsne rytter samt for de der ønsker en let og hyggelig tur i smukke omgivelser. Der er wow-garanti til alle - uanset niveau.
 
Er man vandrer, er der ligeledes fantastiske muligheder. Man har mulighed for at opleve et væld af ruter – faktisk er det ikke noget problem at søge nye og anderledes ruter hver dag, idet der er en rig mængde spor og stier. På østsiden af Gardasøen er der for eksempel mulighed for at benytter Monte Baldo-liften og komme op i det terræn, der giver en ubeskrivelig og unik udsigt over søen.
 
Som klatrer er man ligeledes på det rigtige sted, hvis man befinder sig ved Gardasøen. Faktisk er området kendt i hele Europa som et helt enestående sted for både nybegyndere og erfarne. Der er klippesider og bjergmure, der henvender sig så bredt, at alle vil kunne komme i gang med sporten – og alle vil kunne udvikle sig i den. Som klatrer gælder det om at hænge godt i, for de smukke, panoramiske udsyn man tildeles under opstigningen, kan virke meget overvældende.
 
Hvis man som par, familie eller gruppe ønsker at fjerne sig en smule fra søbreddens mere livlige trafik og i stedet ønsker at bosætte sig i bakkerne, kan det på det varmeste anbefales at kigge på feriebolig ved Zuino, to selvstændige lejligheder mellem Gargnano og Bogliaco. Her vil man opleve både det privat, naturen og to temmelig komfortable lejligheder, der dog også kan lejes samlet. Man opnår således privat have og pool – og enestående udsigt over Gardasøen.
 

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133