Golf ved Gardasøen

Gardasøen er med tiden blevet et meget populært rejsemål for gæster, der gerne vil tilbringe en del af ferie med golf. Man kan spille på utroligt lækre baner hele vejen rundt om søen – og så gør det vel ikke noget, at golfbanerne ligger helt fantastisk smukt?

Gennem tiden har Gardasøen været tilstrømmet af gæster med forskellige interesser. Oprindeligt sendtes den ene bus efter den anden af sted med især de lidt ældre gæster der nød godt af det milde og stabile klima. Netop klimaet har med tiden gjort andre interesserede i netop Gardasøen. Især vælger mange nu at spille golf på en af de mange, smukt beliggende golfbaner, søen råder over.
 
Hvad enten man vælger at golf ved Gardasøen skal være en del af ferien med familien, eller man tager på en decideret golf-ferie, er der i de fleste måneder af året mulighed for at spille golf og samtidig nyde godt af mange af de andre muligheder der tilbydes ved Gardasøen.
 
Er man afsted som golf-gruppe, men gerne vil bo i private lejligheder, er der ingen tvivl om, at San Giorgio Resort er en oplagt bolig. Med sin placering præcis over for Bogliaco Golf, søens ældste golfbane, ligger lejlighederne med et eksklusivt vue over Gardasøen og er indrettet særdeles smagfuldt og komfortabelt.
 
For den intime gruppe på op til seks personer, der gerne vil sikre sig gode golfmuligheder, være tæt på vindistriktet Valpolicella og bare være sig selv om aftenen, ville en mindre villa ved Marciago som nabo til Golf Ca degli Ulivi i de fleste tilfælde opfylde behovene. Her er der tæt til alt og alligevel private forhold.

De forskellige golfklubber rundt om Gardasøen er højt ratede og anerkendte. Banernes kvalitet og de øvrige faciliteter er moderne og bekvemme. Der tilbydes faciliteter til både begyndere og eksperter – og alle der i mellem.

Èn ting er sikkert: golf ved Gardasøen er ikke en døgnflue. Det bliver fortsat mere populært.
 

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133