Om You Go

Kald os bare Italien-eksperter…

…det er vi slet ikke kede af.

You Go er specialiseret i at finde ferieboliger i det helt rigtige, ægte Italien. Vi bestræber os på at finde de unikke steder.

Vores mål er ikke at finde boliger, der er så billige som muligt. Vi har dog heller intet mål om det modsatte. Vi vil langt hellere koncentrere os om at finde de spændende boliger og de gode oplevelser.

Enhver der har været i Italien ved, at der ikke findes én ting, ét sted, én vin eller én madret, der er det ægte Italien. Til gengæld vrimler det med dem. På talrige steder. Disse steder har vi gjort det til vores projekt at finde.

Med gode samarbejdspartnere og husejere på stedet synes vi også, at vi kan præsentere noget, vi selv kan stå inde for. Steder, som giver basis for en god ferie.

Uanset om man skal holde ferie med sine børn ved vandet eller på vingården, samle den store familie til en bestemt lejlighed i pompøse omgivelser, nyde svampesæsonen eller Italiens kunst- og kulturskatte med vennerne, eller man kaster sig ud i en romantisk flugt fra hverdagen, er You Go garant for, at det rigtige udgangspunkt er til stede.

Og man får oven i aftalen en smuk udsigt og en venlig befolkning med.

 

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133