Desenzano del Garda – Gardasøens hovedstad

Med sine 25.000 faste indbyggere, er Desenzano del Garda – eller bare Desenzano – Gardasøens hovedstad. Den antikke, genopbyggede by, var tidligere, og er delvist endnu, eliten fra Veronas kursted.

Men Desenzano er også et yndet udflugtsmål for de tusindvis af gæster, der hvert år ferierer ved Gardasøen. Og ikke så sært, for Desenzano er en rigtig fin by. Her er en hyggelig havnefront, lækre badestrande og en dejlig og flot midtby med masser af shopping muligheder samt en væld af barer og restauranter.
 
Man vil året rundt opleve et behageligt og mildt klima i Desenzano, der i lange perioder af sæsonen sikrer, at man kan opholde sig udendørs.
 
Om sommeren er der masser af liv i byen – døgnet rundt. Der er nemlig i centrum af Desenzano et rigt café- og diskoteksliv, så selv meget sent (eller tidligt) vil man kunne møde unge og feststemte mennesker på byens piazzaer og musiksteder.
 
Vælger man at trække en smule væk fra Desenzanos centrum, er der mulighed for at bo med på Castello Belvedere, der tilbyder lejligheder i forskellig størrelse, en stor parklignende have og et lækkert pool-område med helt fantastisk udsigt over Gardasøen og Desenzano.
 

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133