Riva del Garda – Gardasøens nordlige perle

I toppen af Gardasøen, men mulighed for let at udforske begge sider af søens liv, ligger Riva del Garda. Byen med de mange smukke og elegante bygninger og det pulserende shoppingliv, ligger elegant med to havneområder for foden af de majestætiske Dolomitter-bjerge.

Man har fra Residence Segattini, en komfortabel feriebolig ved Riva del Garda, meget let adgang til at opdage de utrolige mængder af aktiviteter, der udspiller sig på og omkring Riva del Garda. Ikke mindst kommer rigtig mange gæster til området for at benytte sige af de luftige vindforhold i netop denne del af Gardasøen. Det er dermed optimale forhold for sejlere, surfere og vand-entusiaster.

Det er dog efterhånden gået op for rigtig mange gæster, at netop her ved Riva del Garda – Gardasøens nordlige perle – er der ligeledes optimale forhold for både vandre- klatre- og mountainbikeoplevelser. De enorme Dolomitter giver rigelige udfordringer for selv erfarne og kræsne udøvere.
 
Der er hele vejen langs den nordligste bred i retning mod Torbole rigtig fine badestrande. Bevares, det er ikke sand det hele, men lige så ofte små, afrundede sten, der faktisk er vældig behagelige at opholde sig på.
 
Vælger man at bevæge sig blot et par kilometer nordpå, vil man som gæst have mulighed for at bo på en vaskeægte Alpeæble-plantage, nemlig Agritur La Cort, der ud over æbler byder på dejlige værelser, en enkel lejlighed, en stor have med pool og grill-område samt et cykel-værksted. Stedet kan på det varmeste anbefales til gæster, der ønsker at opleve området – vandet og bjergene – på cykel og have mulighed for selv at foretage den daglige vedligeholdelse af grejet.
 

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133