You Go bloggen

Sig ordet Barolo og Barbaresco, og enhver vinkender vil straks få julelys i øjnene. Men disse to vinområder er langt fra alt, hvad Piemonte har at byde på. Der laves meget store vine på Barbera-druen, der står så komplet til de forfinede retter fra regionen.

En feriebolig i Piemonte er noget helt andet end andre steder. Her booker mange en dejlig villa eller søger mod elegante bed & breakfast-huse. Hele omdrejningspunktet er mad og vin – det er netop det, regionen er verdensberømt for.

Hovedstaden i Piemonte er Torino, der er en by, mange skandinaviske gæster endnu har til gode. Det hævdes, at Jesu Krisi ligklæder befinder sig i domkirken i Torino, lige som Den Hellige Gral skulle befinde sig her. Torino er også Italiens store bil-by. Fiat-koncernen ligger stadig i byen. Og så er Torino jo ikke mindst byen der huser den berømte mesterklub, Juventus.

Piemonte er ikke er overrendt af den tunge turisme, men snarere besøgt af gæster der bevidst har valgt regionen og rejsemålet efter deres smagsløg.

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133