Hotel Villa Maria, Desenzano

Med kort afstand til centrum i Desenzano, finder man det stolte, gamle Hotel Villa Maria. Her finder man alle de klassiske hotel services, men bortset fra det, er der masser af andet at gå efter.

Man kan for eksempel frit bevæge sig i den 15.000 kmv. store park, hvor der er placeret et meget stort og lækkert pool-område med både børnebassin og et langt bassin, hvor der virkelig er mulighed for at svømme nogle baner.

Ved siden af pool-området finder man en tennisbane, der er til fri afbenyttelse for hotellets gæster. Men her er ikke kun gæster, der er booket ind på klassisk hotelbasis. I den store park finder man nemlig også 24 selvstændige ferieboliger til 4-6 personer hver. Se nærmere beskrivelse af de selvstændige ferieboliger på Hotel Villa Maria, Desenzano her.
 
Få skridt fra pool-området finder man en poolbar, hvor der dagligt serveres is, kaffe, van, øl, vin samt små, lette retter. Der er et større udendørsområde med borde og stole rundt om baren. Videre her fra kan man gå ind i restauranten, der serverer både frokost og aftensmad.
 
Historisk set er Hotel Villa Maria et meget anerkendt hotel, og mange gæster søger år efter år tilbage til hotellet og de små, selvstændige villaer for at opleve det milde klima ved Gardasøen og livet i Desenzano.
 

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133