Privat villa i Piemonte

Der er næppe noget som en villa i Piemonte, der begejstrer især skandinaver. For mange står netop en privat villa i Piemonte som noget helt specielt og elegant. Det er det også – og det er slet ikke så uopnåeligt som mange forestiller sig.

En privat villa i Piemonte er faktisk en af de mest udbredte måder at afholde ferie på i regionen ved foden af Alperne. Mange vil kende begrebet agriturismo fra især Toscana. Netop denne form for feriebolig er ikke specielt udbredt i Piemonte. Her er der mere luft og helt andre værdier. Her lever man vel i virkeligheden mere som i de nordlige egne af Europa – og under stærk gensidig påvirkning med de franske naboregioner.
 
En privat villa i Piemonte vil ofte være en endog meget bekvem feriebolig med privat pool og som regel en stor, privat grund. Her er der plads til at boltre sig i familiens eller venners privatsfære og man vil oftest få mulighed i de veludstyrede køkkener at dyrke en af Piemontes helt store lidenskaber: maden.
 
Som alle andre steder i Italien er der ikke langt til sublime madoplevelser. Her i Piemonte er der dog den forskel, at de anerkendte Michelin-stjerner hænger tæt, men i modsætning til i Skandinavien er den sådan stjerne ikke et udtryk for en økonomisk udfordring, blot et udtryk for en anerkendt og enestående bearbejdelse af råvarerne til oftest sublime anretninger. Og så er der vel næppe noget sted i Italien, hvor det der kommer op af jorden – bearbejdet eller ubearbejdet - passer så godt sammen.
 

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133