Bed & Breakfast i Barbaresco

Barbaresco – alene byens navn, der ligeledes er et område, vil lyde velkendt for de fleste. Byen der producerer nogle af verdens bedste vine, er berømmet i hele verden, og der er dermed aldrig helt stille i byen. Derfor er et dejligt Bed & Breakfast i Barbaresco i Piemonte en unik mulighed for at denne verdensberømte mad- og vinby.

Når man så tilmed kan bo i et meget eksklusivt Bed & Breakfast i Barbaresco, der drives af ingen ringere end en af områdets bedste producenter, er der ingen grund til at betænke sig yderligere. Guiseppe Cortese ejer og driver vingården af samme navn, og i samarbejde med sin søn, styrer han vingården der producerer nogle af verdens bedste vine. Hans datter og svigersøn, der selvfølgelig også er en del af vingården, driver det Bed & Breakfast i Barbaresco, der blot hedder Cortese Bed & Breakfast.

Eksklusivt bed & Breakfast, Barbaresco

Tre værelser og en fantastisk pool

Bed & Breakfast med eksklusivt vue over vinmarker

Lækre, moderne og bekvemme værelser

Der er kun tre værelser på Cortese Bed & Breakfast i Barbaresco. De tre værelser ligger med eksklusiv udsigt over de fantastiske vinmarker. Sammen deler de tre værelser en meget elegant og lækker pool, hvor fra, der ligeledes er særdeles dejligt vue over vinmarkerne.

Der serveres solid og lækker morgenmad i den indrettede spisesal, men man kan vælge at få den serveret på terrassen samtidig med at skuer ud over vinmarkerne. Cortese Bed & Breakfast i Barbaresco er både en elegant  og personlig oplevelse, hvor en tur i vinkælderen ikke blot er en mulighed – den er nærmest påkrævet.

Ganske få kilometer fra Corteses Bed & Breakfast, ligger Alba. Her finder man en fin handelsby med gode restauranter og et livligt strøg. Alba er en meget fin middelalderby, hvor man nærmest føler, man går rundt i kulisser fra en enden tid. Samtidig er byen meget moderne og har bestemt også noget at byde på for den, der vil shoppe. Dog skal der ikke herske nogen tvivl om, at det hovedsaglig er vin og mad, de fleste kommer til byen efter. Specielt i oktober og november, når byen afholder den årlige trøffelfestival. Her gennemlever byen en sand forvandling med madboder med lokale kvalitetsprodukter.

Specialiteter på markedet i Alba

Pølser og andre lækre specialiteter

En kendt specialitet fra Piemonte: hasselnødder

Trøffelmarked i Alba - sorte og hvide diamanter

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133