Bed & Breakfast i Barolo

Der er næppe nogen der tager til Piemonte, uden på én eller anden måde at stifte bekendskab med Barolo. Barolo er, som de fleste vil vide, den måske mest berømte vin fra Italien. Men Barolo er også en by, som har lagt navn til vinen, der produceres i det forholdsvis store område, der udgør distriktet.

Midt i Barolo by finder man til gengæld det Bed & Breakfast i Barolo, der ikke bare er et par værelser i en verdensberømt by, men tre meget lækre og eksklusive suiter, med enestående udsigt over området.

Eksklusiv suite, Casa Svizzera, Barolo

Hygge, hygge og hygge - Barolo Centrum

Værelse med udsigt - Barolo centrum, Piemonte

Lækkert og moderne interiør - Germano Angelo, Barolo

En af byens og områdets store vinproducenter, German Angelo, driver dette Bed & Breakfast i Barolo, hvor man ud over de tre luksuriøse suiter, kommer til at bo helt tæt på vinen, nemlig med producentens egen vinbutik i underetagen.
 
Normalt vil man få serveret sin morgenmad i samme hus, men dette Bed & Breakfast i Barolo benytter sig af en eller flere af byens lækre og spændende caféer, hvorfor man som gæst i suiterne, blot sætter sig ind på den nærliggende café og får serveret sin morgenmad. Resten at dagen er til fri leg blandt verdens mest omtalte vinmarker- og producenter – og der er rigeligt at gå i gang med.
 

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen