Piemonte

Villa, 6+2 pers.

[Ref nr. 140098]

Privat villa m. saltvandspool mellem Nizza Monferrato og Canelli

Calamandrana er bare én af de mange små byer, der på trods af sin størrelse er kendt i de kredse, der interesserer sig for vin fra Piemonte. Byen er beliggende mellem Nizza Monferrato og boblernes hovedby i Piemonte: Canelli. Et par kilometer uden for byen – midt mellem vidtstrakte vinmarker, findes en oplagt base for selv at gå på opdagelse i madens og vinens region, nemlig en mindre villa med saltvandspool.

Det der med at slappe af og lege i en saltvandspool ved en privat villa – og så samtidig have udsyn til Alperne – det er ikke en selvfølge. Heller ikke selv om man befinder sig i Piemonte mellem Nizza Monferrato og Canelli. Men beliggenheden gør netop, at det fra dette sted er muligt. Og kigger man ikke ligefrem på bjerge, ja så kigger man i hvert fald ud over marker med snorlige rækker af vinstokke med barbera-druen: hoveddruen i Piemonte, der giver rigelige mængder af rigtig god vin.

Den private villa er indrettet på to etager. På nederste etage er husets køkken, der er udstyret med opvaskemaskine, køleskab, ovn, komfur samt kaffemaskine. Fra køkkenet er der udgang til terrasse med spisebord- og stole samt videre adgang til haven med saltvandspool. På stueniveau er der desuden opholds- og spisestue med bekvemme møbler, sovesofa og tv og endelig et toilet. Husets øverste etage er indrettet med tre soveværelser med hhv. dobbeltseng og enkeltsenge. Allerede tidligt om morgenen begynder en god dag med den fine udsigt over vinmarker og landskabet mellem Nizza Monferrato og Canelli. På øverste etage er  husets badeværelse med både bruseniche og badekar.

Til den private villa er der foruden den overdækkede terrasse til udendørs spisning også mindre en have. Her finder man ro – altså med mindre der er meget gang i festen rundt bordtennisbordet eller ved saltvandspoolen. Her finder man bekvemme solstole, parasoller samt en bruser. Området ved poolen giver et fantastisk vue over området mellem Nizza Monferrato og Canelli. Her kan man opleve den storslåede natur – og ikke mindst den tilplantede kultur i form af de snorlige rækker af vinplanter.

Den private villa med saltvandspool er beliggende rigtig fint for at opleve det helt ægte Piemonte. Med bare kort afstand til Calamandrana, er de fleste indkøb sikrede. Dog er der bare 5 km. til Nizza Monferrato, der byder på masser af butikker, supermarkeder og i det hele taget en oplevelse af en større landsby. Vinproduktionen ved Nizza er nu så stor og vigtig, at den har fået tildelt sin egen klassifikation. Fem km. den anden vej er endnu en kendt by på vin-landkortet: Canelli.

I Canelli er det en helt anden type af vinoplevelse end i Nizza Monferrato, man har i vente. Byen er nemlig regionens hovedby når det drejer sig om de lækre og læskende spumanti. Vinen produceres op opbevares i ikke mindre end 13 km. underjordiske gange – se. billede 21 – 24. det er forbundet med store oplevelser at aflægge et besøg i kælderen. Både for børn og voksne. Der er altså ingen grund til hele tiden bare at drive ferien af i huset den privat villa med saltvandspool, når alene denne oplevelse er så tæt på.

Der er også oplagte besøg lidt længere væk, nemlig i Alba, Barbaresco og Barolo, der ligger 20 – 30 km. fra den private villa med saltvandspool. Kommer man her over, vil man pludselig opleve, at der er stor smag i vinene lavet på druen Nebbiolo. Det er også især her, der handles med de berømte hvide trøfler. Følger man retningen ca. 15 km. sydøst, vil man have mulighed for at besøge en anden interessant by, Acqui Terme, der er en rigtig hyggelig handelsby med masser af gode restauranter og kurbade. Der er bestemt masser af muligheder, med udgangspunkt i ferieboligen mellem Nizza Monferrato og Canelli.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 60 km

Indkøb - Afstand 2-5 km.

Restaurant - Afstand 3 km.

Lufthavn Malpenso / Bergamo 150 km

Nærmeste større by Acqui Terme 15 km.

Pool

Kæledyr er ikke tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 3
Dobbeltsenge 1
Enkeltsenge 2

Antal badeværelser 1

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 500 EUR

Slutrengøring: 200 EUR

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson Højsæson 01.01.2024- 31.12.2024
- - 28.250 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133