Gardasøen & Veneto

Gardasøen & Veneto

Ferieboliger ved Gardasøen & Veneto

Gardasøen er en af de mest besøgte feriesteder i Italien. Hertil valfarter turister der har et ønske om at sejle, surfe og stå på vandski og samtidigt have mulighed for art drive den af langs strandene. En feriebolig ved Gardasøen er derfor for rigtig mange en dejlig oplevelse. Ved Gardasøen finder man fremragende kursteder og smukke og prægtige feriehuse i byerne langs Gardasøen.

Eller hvad med en sviptur til elegante, marmorbeklædte Verona? I den romantiske by i det centrale Veneto, finder man et utal af gamle arkitektoniske, kulturelle og historiske overleveringer. Shopping-elskere får i Verona også brug for kreditkortet: her er et rigt forretningsliv. Og masser af gode restauranter. I det hele taget har Veneto rigtig meget at byde på. Vintyper som Amarone, Valpolicella og Ripasso lyder nok velkendt for de fleste - de er fra Veneto.

Endelig skal man selvfølgelig ikke glemme området i det østlige Veneto med Venedig som den absolutte magnet. Det er byen man må se, før det er for sent. Leder man efter feriebolig ved Gardasøen i form af hyggeligt landsted eller rustik vingård i Veneto, så tilbyder You Go ferieboliger, som kan opfylde dette behov.

Gardasøen & Veneto

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133