Gardasøen & Veneto

Bed & breakfast, 2 pers.

[Ref nr. 370052]

Verona og Valpolicella: Vinferie for voksne i Negrar

Efter at have forladt centrum i Verona, går der ikke mange minutter før man er i en helt anden verden: Valpolicella, der er et af skandinavernes absolutte yndlingsdistrikter når det drejer sig om vin. Og landskabet – og vinene – fortjener bestemt også et nærmere bekendtskab. Og hvad er mere fristende end en vinferie for voksne i Negrar - bare 10 km fra centrum af Norditaliens heftigste by.

Det kunne for voksne uden børn lyde som paradisiske tilstande at holde vinferie hos en Amarone-producent i Valpolicella – på et sted, hvor der ikke er børn, men bare få andre voksne. Og det er mere end en drøm, for i Negrar, bare 10 minutter fra Verona, ligger netop dette sted: La Fonte degli Dei Wine Relais.
Gården i Negrar er beliggende med vinmarker til alle sider. Der er seks værelser fordelt på tre forskellige typer. Desuden er der masser af plads rundt om i huset, hvor man finder opholdsstuer med komfortable møbler og brændeovn til de køligere tider. Desuden er der et smagerum / vinkælder, hvor man kan opholde sig og få nogle store vinøse oplevelser med de lokale vine fra Valpolicella. Dette er rendyrket vinferie for voksne – lige i baghaven af Verona.
Uden for finder man endnu et rekreativt område, nemlig haven med den asymmetriske pool – placeret under den antikke portal, der er eneste tilbageværende i Verona-området. Fra poolkanten med solsenge og parasoller, er der uhindret vue over vinmarkerne – ikke engang byen Negrar er at se her fra. Ud over pool, er der et overdækket grill-område, så selv om man på en vinferie ikke bor i self catering lejligheder, har man stadig mulighed for at tilberede egen mad over grill, der harmonerer så fantastisk godt til det, at stå med et glas Valpolicella i hånden. Det er muligt at arrangere forskellige større arrangementer på stedet.
Som gæst på vingården bliver man ikke alene forkælet med de gode vine fra Valpolicella. Der indgår også en stor, lækker morgenmad i opholdet. Bilen bliver også ekstra forkælet, idet der indgår en underjordisk parkering. Man kan således sætte sig ind i en normalt tempereret bil og søge masser af kulturelle og gastronomiske oplevelser – enten helt tæt på i Negrar eller tage en tur til Verona, der også i høj grad er velegnet til vinferie for voksne.
Der er tre typer værelser på vingården i Negrar, Valpolicella, der generelt er store og luftige. De to største deluxe-værelser har jacuzzi og stort badeværelse. De to største standard-værelser har stort badeværelse med bruseniche og de sidste to standardværelser har mindre badeværelse med bruseniche. Til gengæld har disse to en balkon, hvor man når som helst kan sidde og fordybe sig i ingenting eller planlægge den næste tur til Verona. Det må da være rigtig vinferie for voksne.
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 20 km

Indkøb - Afstand 1 km

Restaurant - Afstand 500 m

Lufthavn Verona 20, Bergamo 128 km

Nærmeste større by Verona 10 km

Golf - Afstand 150 km

Pool

Kæledyr er ikke tilladt

Trådløs internet

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Grill

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES MIN. 3 DAGE

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson Højsæson
1925 DKK 1925 DKK 1925 DKK
1775 DKK 1775 DKK 1775 DKK
1550 DKK 1550 DKK 1550 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133