Agriturismo Podere degli Ulivi – Bed & Breakfast i Padenghe Sul Garda

Gardasøen & Veneto

[Ref nr. 250022]

Agriturismo Podere degli Ulivi – Bed & Breakfast i Padenghe Sul Garda

Bed & breakfast Il Podere degli Ulivi ligger i Padenghe Sul Garda i en oase af ro og stilhed. Den dejlige og rolige agriturismo ligger mellem bølgende bakker og udsigt over Padenghe Sul Garda i den sydvestlige del af Gardasøen. Her finder man det ideelle sted for afslapning i samspil med naturen. Harmonien af de grønne og blå farver i landskabet er en velsignelse for sjælen. I den nærliggende skov lever egern, fasaner, kaniner og ræve godt af alle naturens spisekammer. 

De mange hasselnødder er der blandt andet stor konkurrence om, da de både er føde for de vilde dyr og det nutellaelskende folk. Hele området omkring agriturismo Il Podere degli Ulivi, Padenghe Sul Garda er et stykke uspoleret natur, hvor man efter solnedgang kan sidde og nyde udsigten i samspil med lyden af uglers tuden og kvækkende frøer.

Il Podere degli Ulivi, der i generationer har været ejet af familien Beretta, huser en blanding af oliventræer og frugttræer – især æble, kvæde og granatæble. Desuden findes en bred vifte af fersken-, abrikos-, blomme-, kirsebær- og figentræer. Gårdens Mama bruger alle frugter til sine hjemmelavede specialiteter, som desuden består af syltede tomater, peberfrugter og fennikel. Agriturismo Il Podere degli Ulivi, Podenghe Sul Garda huser også flere hundrede Parmesan- og Grana Padano-oste til lagring og modning. I receptionen kan man se, smage og købe alle disse lækre, hjemmelavede specialiteter, som kan bruges som appetitvækker eller tilbehør til kalvesteaken som grilles over olivengrene i udendørskøkkenet ved poolområdet. Her finder man også en stor udendørs-spiseplads og en hyggelig gazebo med bord og stole.

På græsmarken mellem de mange frugt- og oliventræer ligger 11 lejligheder med bjælkelofter og køkkener i varme toner, som skaber en følelse af afslapning og ro. Alle lejligheder har privat indgang, hjørnekøkken, badeværelse med bruser og wc, aircondition, centralvarme, pengeskab, TV samt myggenet for alle vinduer. Agriturismo Il Podere degli Ulivi, Padenghe Sul Garda, består af 1 fire-værelses lejlighed, 4 tre-værelses lejligheder samt 6 to-værelses lejligheder i størrelserne 35 kvm til 98 kvm. To af lejlighederne er handikapvenlige.

Få meter fra ferieboligerne på agriturismo Il Podere degli Ulivi finder man den 11x19 m store pool som er oplyst til aftenens svømmetur, udendørsbruser, udendørskøkken med tilhørende pavillon til udendørsspisning, en tennisbane samt en bowlingbane. Som afstressning fra hverdagens jag kan man for eksempel tage sig en forfriskende gåtur igennem vinstokke, oliventræer og egetræer her i området af Padenghe Sul Garda, eller hengive sig til det nærliggende termiske centrum af Sirmione Acquaria, som er åbent hele året.

 

Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson Højsæson
4300 DKK 4875 DKK 8350 DKK / 6275 DKK
4825 DKK 5425 DKK 8775 DKK / 6550 DKK
4825 DKK 6075 DKK 9050 DKK
5950 DKK 6600 DKK 10.225 DKK / 7125 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen