Gardasøen & Veneto

B&B 1-3 pers.

[Ref nr. 250012]

Agriturismo Macesina, Bedizzole- bed & breakfast med wellness

I en lille og næsten selvforsynende landsby med sin egen kirke, Bedizzole tæt ved Gardasøen, hvor tiden synes at være gået i stå, ligger agriturismo Macesina. Et dejligt bed & breakfast med wellness-center i et nyrenoveret bondehus i varme gul-orange brændte farver. Dette typiske lombardiske bondehus, beliggende på byens højeste punkt, har i løbet af de seneste fem år gennemgået en totalrenovering, dog selvfølgelig med sans for at bevare de gamle, typiske træk og værker som rækker helt tilbage til det 15. århundrede. 

Resultatet af renoveringsprojektet er agriturismo Macesina - Bed and Breakfast i Bedizzole med wellness-afdeling og i alt 16 sengepladser fordelt i dobbelt- og trippelværelser. En oase af afslapning, velvære og godt liv, hvor tradition, kultur og historie går hånd i hånd med moderne bekvemmeligheder.

Her har man det perfekte udgangspunkt til at genvinde tid og balance. Opsøg kulturelle destinationer i nærheden af Bedizzole, lav en mad- og vintur, slap af ved poolområdet på agriturismo Macesina med udsigt til den grønne, velplejede have med springvand og udendørsbruser, eller bliv forkælet med et af agriturismoen brede spektre af wellness-tilbud. Wellness-afdelingen tilbyder tyrkisk bad med aroma- og farveterapi, massage efter aftale samt zoneterapi og Shiatsu.

Med sine fascinerende, afslappende farvenuancer forenet med det antikke og moderne, har man i alle værelser på agriturismo Macesina, Bedizzole, bevaret ånd, stil, naturlighed og charme fra den gamle landbrugsbygning. Samtidigt opfyldes alle behov hos den forventningsfulde og moderne gæst. Alle værelser har rummelige, private badeværelser med en bred vifte af komfort, så som bruser, wc, hårtørrer, håndklædevarmere og badekåber. I værelserne finder man desuden faciliteter som TV, aircondition og wi-fi.

Der er på agriturismo Macesina desuden en lejlighed i to plan. Lejligheden er beregnet til 5-6 personer og indeholder soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge samt soveværelse med en enkeltseng. Desuden er der i opholdsstuen en enkelt sovesofa. Der er køkken og badeværelse med vaskemaskine samt ekstra toilet i lejligheden.

Efter en oplevelsesrig og afslappende dag i området af Bedizzole eller i wellness-afdelingen, har man mulighed for at nyde en middag i restauranten, hvor køkkenet tilbyder friske, lokale produkter med krydderurter fra haven i Bedizzole. Francesca behandler, med kærlig hånd, alle råvarer med en kombination af sans for både tradition og stor kreativitet.

Her findes et hav af muligheder og faciliteter af forskellig art. Her kan afholdes store møder/konferencer, arrangeres bryllup eller anden slags fest og sidst men ikke mindst kan man, i den gamle vinkælder, nyde områdets bedste vine og smage forskellige gastronomiske specialiteter.

NYT fra 2019: Ladestation til el-biler: èn separat til Tesla og én til øvrige el-biler.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 16 km

Restaurant - Afstand 

Lufthavn Bergamo 75 km

Nærmeste større by Brescia 20 km

Pool

Trådløs internet

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

Priserne er pr. dag

Prisen for lejlighed er for 2 pers./dag

Ekstra voksen: 375 DKK/dag

Barn (op til 12 år): 300 DKK/dag

Udlejes min. 3 nætter.

Værelser: Morgenmad, parkering, pool og tyrkisk bad er inkluderet i prisen.

Lejlighed: Morgenmad ikke inklusive - kan dog tilkøbes.

Vælg bolig
Lavsæson 01.01.2019 - 31.05.2019
01.10.2019 - 31.12.2019
Mellemsæson Højsæson 01.06.2019 - 30.09.2019
800 DKK - 1000 DKK
1100 DKK - 1400 DKK
1475 DKK - 1800 DKK
1400 DKK - 1600 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133