Ca’ del Baldo, Caprino Veronese – agriturismo med rideskole

Gardasøen & Veneto

[Ref nr. 370032]

Ca’ del Baldo, Caprino Veronese – agriturismo med rideskole

Lejligheder, 2-5 pers.

I udkanten af den hyggelige, gamle by, Caprino Veronese, der har formået at holde sig ude af den massive turiststrøm, ligger agriturismo Ca' del Baldo, der med sin 4 hektar store oliven- og græsbeplantede grund byder på en meget speciel ferieoplevelse; en rideskole. Det er værtinden selv der er ridelærer. Her findes mulighed for at komme i gang med drømmen om heste. Er man allerede fortrolig med sporten, er der mulighed for rideture med guide i bjergene.

På Ca’ del Baldo i Caprino Veronese er der masser af plads. Både for dyr og for mennesker. Der er fire lejligheder på den enorme agriturismo, men alle gæster håndplukkes efter det i forvejen bookede antal gæster. Her må nemlig ikke være for fyldt – her skal kunne slappes af og ferien skal kunne nydes. De fire lejligheder, to på stueniveau og to på første etage, er alle med egen møbleret terrasse.

Der er på agriturismo Ca' del Baldo, Caprino Veronese, fælles grill-område med muret grill. Man må sidde henslængt med et godt glas vin under den overdækkede terrasse mens der steges, men maden skal nydes på egen terrasse. Dette for at sikre, at der er rent og pænt på de fælles arealer. Poolen, der ligeledes ligger i den fælles del af haven, er meget elegant og med behagelige hvilestole og parasoller.
Helt specielt er det naturligvis, at agriturismo Ca' del Baldo råder over en ridebane hvor der kan øves western ridning. Det tilrådes at sørge for at medbring lange bukser og snøresko hvis man påtænker en eller flere lektioner i rideskolen.
Agriturismo Ca' del Baldo ligger i gåafstand til den historiske bykerne i Carpino Veronese, hvor man finder forskellige småhandlende og et antal caféer og restauranter. Samtidig er der blot 7 kilometer til den noget mere hektiske liv i Garda. Her er der alle former for oplevelser – både indenfor underholdning, kultur og natur. Det kan bestemt tilrådes at få en snak med udlejer om, hvad man gerne vil opleve: både hun og hendes mand er særdeles godt kendt i området. Området ligger endvidere klods op ad det berømte vindistrikt Valpolicella. Der er således rig mulighed for at komme på besøg hos producenter af de højst anerkendte Amarone vine. Endelig skal fremhæves den nære afstand til Verona, områdets store kulturelle, arkitektoniske og historiske perle. Igen her er det tilrådeligt at slå en snak af med udlejer: hun er barnefødt i Verona og kender byen som sin egen hestestald.
Alle lejligheder på agriturismo Ca' del Baldo, Caprino Veronese er beregnet til 2- 4 gæster. Dog kan der i de små lejligheder sagtens være en ekstra seng til et mindre barn. I de store lejligheder på første sal – de er meget store, kan der i visse tilfælde være op til 7-8 gæster. Lejlighederne er landligt møbleret og er alle udstyret med air condition. Videre er der mindre køkken med udstyr der dækker de flestes behov, ovn, køleskab, fryser og opvaskemaskine inklusive. Videre er der værdiskab og hårtørrer i lejlighederne.
Il Fienile, 4+1 pers., 95 kvm. Lejlighed på første sal i to plan. Der er stor stue med åbent, fuldt udstyret køkken samt toilet. På øverste niveau finder man soveværelse med dobbeltseng, en mindre opholdsstue med dobbelt sovesofa samt badeværelse med bruseniche. Der er overdækket terrasse med bord og stole.
 
Il Granaio, 4+1pers., 85 kvm. Lejlighed på første sal i to plan. Der er stor stue med åbent, fuldt udstyret køkken samt toilet. På øverste niveau finder man soveværelse med dobbeltseng, en mindre opholdsstue med dobbelt sovesofa samt badeværelse med bruseniche. Der er overdækket terrasse med bord og stole.
 
Il Borgo, 2+2 pers., 65 kvm. Lejlighed på stueplan lige ud til poolen. Der er stort opholdsrum med åbent, fuldt udstyret køkken og dobbelt sovesofa. Videre er der soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bruseniche. Der er til lejligheden privat terrasse med bord og stole.
 
L’Ulivo, 2+2 pers., 55 kvm. Lejlighed på stueplan lige ud til poolen. Der er stort opholdsrum med åbent, fuldt udstyret køkken og dobbelt sovesofa. Videre er der soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bruseniche. Der er til lejligheden privat terrasse med bord og stole.
Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson 19.05.2018 - 14.09.2018 Mellemsæson 08.04.2018 - 18.05.2018
15.09.2018 - 03.11.2018
Højsæson 07.01.2018 - 23.03.2018
04.11.2018 - 02.12.2018
6750 DKK 8675 DKK 9950 DKK
6500 DKK 8600 DKK 9775 DKK
6250 DKK 8075 DKK 9250 DKK
6250 DKK 8075 DKK 9250 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

FLEKSIBEL ANKOMST (fortrinsvis 7 dages-reservationer)

Priser anført lejl./uge

Depositum: 150 EUR

Barneseng- og stol: 10 EUR/dag

Ekstra seng: 10 EUR/dag

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen