Piemonte

Villa, 6+2 pers.

[Ref nr. 140088]

Mellem Alba og Acqui Terme: lækker, privat villa med pool midt i en vinmark

Bare ti minutter fra Nizza Monferrato, en driftig handelsby med egen vinklassifikation, og bogstaveligt talt midt i en vinmark, er Villa Gallo beliggende. Villaen, der geografisk ligger mellem Alba og Acqui Terme, er beliggende højt, så man som gæst – ude ved poolen eller indendørs – har et eksklusivt udsyn over vinmarkerne, der er så karakteristisk for Piemonte.

Den private villa mellem Alba og Acqui Terme lader ikke meget tilbage at ønske. Hverken i forhold til indretning, interiør eller udsigt, der kan tage pusten fra enhver ellers garvet globetrotter. Det er en helt unik oplevelse at slænge sig ved havens infinity-pool og lade blikket vandre ud over vinmarkerne, der står i snorlige rækker. Området ved Nizza Monferrato er for nyligt blevet optaget på UNESCO’s liste over bevaringsværdige landskaber. Mon ikke enhver, der har været på disse kanter, er enige i den beslutning.

Den lækre, private villa med pool mellem Alba og Acqui Terme, er i to plan. Det centrale rum på stueniveau giver udsyn til øverste etage, hvor husets soveafdeling er indrettet. Husets hjerte er beliggende på stueplan og er et stort, åbent rum med meget veludstyret gourmet-køkken, spiseplads og bekvemme møbler ved tv’et. På øverste etage er der tre soveværelser. Ét med dobbeltseng og ensuite-bad og unik udsigt over vinmarkerne, et soveværelse med to enkeltseng samt et større soveværelse med to queensize senge. Sidste værelse er uden dør, men et kraftigt lærred adskiller fordelingsgangen og rummet og forhindrer syn direkte fra nederste etage. De to sidstnævnte soveværelser deler et badeværelse på øverste etage. På stueplan er husets tredje badeværelse.

Fra stueplan er der udgang til haven, der ikke er stor – men stor nok til at give en stor udsigt. Der er bare få skridt ud til en infinity-pool. Her fra, fra græsplænen og fra patioen, er der udsyn over vinmarker i området mellem Alba og Acqui Terme. Rundt om bassinet er der placeret bekvemme solstole og på plænen finder man bekvemme sækkestole. Bag den overdækkede spiseplads i patioen sikrer en stor gasgrill mulighed for barbeque-parties by the pool. Selv om hverken haven eller den private villa er stor, er der ikke sparet på udstyr og faciliteter.

Det vil nok kræve nogen overvindelse at skulle forlade den private villa med pool med saltvand for at opleve regionen. Men det er der råd for, for den private villa med pool, er beliggende så centralt, at man inden for 30-60 minutter opnår adgang til lagt de fleste af regionens kulturelle perler. Der er ca.15 km. til Alba, der ikke mindst er kendt for sit marked med trøfler i efteråret, men som også er byen, som de mytiske vinbyer Barolo og Barbaresco hører under. I samme afstand finder man en anden af regionens særdeles charmerende byer, Acqui Terme. Byen, der stadig er kendt som en by med masser af kurbade, huser også den antikke fontæne La Bollenta; den kogende, der midt i byen pumper store mængde varmt, mineralholdigt og lettere radioaktivt vand ud til byens og regionens befolkning.

En anden oplevelse man ikke må snyde sig selv for, hvis man holder ferie den private villa med pool mellem Alba og Acqui Terme, foregår under jorden. I byen Canelli, der er under 10 km. fra huset. Her i byen har man produceret mousserende vin i hundredvis af år. Producenten Contratto, der ligger i centrum af byen, åbner for besøg i ikke mindre end 13 km. underjordiske gange, hvor man ved selvsyn kan se, hvordan de liflige bobler produceres og ikke mindst opbevares. Efter endt besøg, bliver man inviteres i de fine sale, hvor der venter smagsprøver på kælderens formåen.

Der er altså store muligheder – selv i et lille hus. Den private villa mellem Alba og Acqui Terme byder både på dejlig, hjemlig tidsfordriv med pool og udsigt over vinmarker tilplantet med både Barbera og Nebbiolo, og lige uden for garagen, er der store kulturelle og naturmæssige oplevelser.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 60 km

Indkøb - Afstand Nizza Monferrato 8 km

Restaurant - Afstand 2 km

Lufthavn Malpensa 155 km

Nærmeste større by Acqui Terme 15 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Tørretumbler

Grill

Antal soveværelser 3
Dobbeltsenge 3

Antal badeværelser 3
Heraf en-suite badeværelser 1

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 40%

Slutrengøring: 200 EUR

Barneseng: uden beregning

Pool-håndklæder inkl.

Vælg bolig
Lavsæson 16.03.2024 - 25.05.2024 Mellemsæson 21.09.2024 - 02.11.2024 Højsæson 25.05.2024 - 21.09.2024
29.850 DKK 32.275 DKK 35.175 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133