Piemonte

Lejligheder, 4-6 pers.

[Ref nr. 140126]

Fire top-moderne lejligheder med god beliggenhed, lækker pool og fantastisk udsigt

Bare to km. fra Nizza Monferrato, en livlig og spændende by i de centrale Piemonte, er det helt nyopførte hus med fire lejligheder beliggende. Herfra er der fantastisk udsigt over vin-området, der inden for de senere år har fået sin egen klassificering. Med sin centrale beliggenhed er det meget let at komme rundt i hele regionen. Men man er nødt til at ville ud, for det kan være svært at vriste sig fri fra den lækre pool og den fantastiske udsigt.

Fire lejligheder

Huset er bygget på en bakketop og er opført i to etager - hver etage med to lejligheder. Der er privat terrasse eller balkon til hver enkelt lejlighed. Derudover er der i haven et større, overdækket grill- og spiseområde, hvorfra man kan nyde den betagende udsigt over vinmarker og holde øje med livet i pool'en. Alle fire lejligheder er med fuldt udstyrede køkkener og hvert soveværelse har privat badeværelse. De to nederste lejligheder har to soveværelser - det samme har de to øverste, men her er der desuden hems med dobbeltseng. 

Have med pool

Den store, lækre pool er beliggende, så man mellem svømmetagene ikke kan lade være med at hænge på kanten og kigge over det smukke landskab med vinmarker. Der findes solstole og parasoller rundt om pool'en. I forlængelse af poolen sikrer en overdækket fælles-terrasse, at man både kan grille og spise i læ for solen. Også herfra er udsigten over området fantastisk. 

Fælles parkering, indgang og vinkælder

Der er et stort parkeringsområde, der vender væk fra haven og dens udsigt. Fra parkeringspladsen er der fælles indgang til fordelingsgang mellem de fire lejligheder. Ud over dette er der fra den fælles entré nedgang til fælles vinkælder, fyldt med produkter fra udlejers marker. Det er dermed på alle tider af døgnet muligt at hente vin, der afregnes separat ved afrejse.

Nizza Monferrato

Byen der er beliggende bare to km. fra huset med de fire lejligheder, Nizza Monferrato, er vel nærmest at betegne som en mini-storby. Og mini er nok i virkeligheden mere rigtig end storby. Der er ca. 12.000 indbyggere i byen. Ikke desto mindre er der et rigt handelsliv flere større supermarkeder. I byens centrum, som består af smalle gader melle, bygninger fra både 1700 og 1800-tallet samt et hyggeligt rådhustorv, finder man alt fra blomsterhandler, tøjbutikker, apoteker, caféer, restauranter og hører man til typen der handler cd'er og lp'er, er der også en butik af den slags. Endda med et fornuftigt udvalg. Selv i indre by vil man finde en større vinproducent med vinkælder og salg.

Nizza DOCG

Er man en smule interesseret i vin - og mon ikke de fleste, der tager til Piemonte er det (og mad, naturligvis), så er man i Nizza-området havnet i et meget spænde vindistrikt. Selve klassifikationen er meget ny, nemlig fra 2014. Her havde vinbønderne fra de 18 omkringliggende kommuner arbejdet hårt fra at løsrive sig fra den større og meget kendte klassifikation Barbera d'Asti. Og det var netop barbera-druen, man især havde fokus på, for det var en uskrevet kendsgerning, at netop Monferrato, var det sted, hvor druen havde de allerbedste vilkår. Derfor er der al mulig grund til som gæst i området at kaste sig ud i de mange - og meget forskellige - vine, som produceres på isæt Barbera-druen.

Det øvrige Piemonte

Piemonte er naturligvis andet og mere end Barbera, Nizza og Monferrato området. Det skulle der også gerne være i Italiens næststørste region. Det skal derfor lyde en opfordring til selv at gå på opdagelse - enten on spot eller ved hjælp af forberedende litteratur. Alligevel skal der herfra lyde en opfordring til at besøge en vingård, der producerer vine på druen nebbiolo. Det kunne for eksempel være i Barolo eller i Barbaresco, ligesom et besøg i den by, de to nævnte vinområder refererer til, nemlig Alba, er en meget hyggelig middelalderby med gode handelsmuligheder og som måske for mange er kendt for det store årlige event med salg af hvide trøfler -  Piemontes underjordiske diamanter.  Og apropos underjordisk: barn som voksen - vinelsker eller ej: de fleste vil nok synes, det er spændende at besøge de underjordiske gange med bobler i byen Canelli, ganske tæt på Nizza Monferrato. Endelig bør også unde sig selv et besøg i kurbyen Acqui Terme, som også har et interessant, dog mindre, handelscentrum. Der er med andre ord rigelig med oplevelser at lade sig friste af, men det kræver jo, at man kan komme væk fra lejlighederne med god beliggenhed, lækker pool og den fantastiske udsigt.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 79 km

Indkøb - Afstand 2 km

Restaurant - Afstand 2 km

Lufthavn : Torino 114 km, Malpensa 156 km

Nærmeste større by : Nizza Monferrato, 2 km

Golf - Afstand 60 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Grill

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES MIN. 3 NÆTTER

Pris angivet pr. uge. Mindre end dette + 10%/dag

Kæledyr: kun på forespørgsel

Barneseng- og stol: uden beregning på forespørgsel

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson 09.03.2024 - 21.06.2024
02.11.2024 - 08.03.2025
Højsæson 21.06.2024 - 02.11.2024
- 14.125 DKK 19.125 DKK
- 21.750 DKK 26.975 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133