Piemonte

Villa, 8+2 pers.

[Ref nr. 140100]

Ny, lækker og top-moderne villa med prima beliggenhed, pool og aircondition

På en bakketop, bare få kilometer fra Nizza Monferrato, ligger villaen med panoramisk udsigt over den verdensberømte vinregion og med Alperne i baggrunden. Det er netop her, mange af de store vine fra Piemonte gror - og det er netop her, lige midt i en region med så utroligt mange smagsoplevelser, at man også kan være heldig at finde en bolig, der stikker ud som noget helt særligt. Som denne!

Midt i det hele

Man kommer til Piemonte af flere årsager, men mon ikke de fleste ét eller andet sted kommer, fordi man har hørt så meget om mad og vin. Og det er faktisk også svært at forestille sig et andet sted, hvor det der kommer op af jorden og hænger på planterme, skulle passe bedre sammen end netop her i Piemonte. Og skal man vælge et bestemt område i Piemonte, hvorfor så ikke bo midt i det hele og og oven i købet i en ny lækker og top-moderne villa med prima beliggenhed, pool og aircondition?

Livet udenfor

Man booker ganske vist en ny, lækker og top-moderne villa med aircondition, men man vil sandsynligvis benytte meget af tiden udendørs. Og ikke så sært, for her er det ikke bare udsigten, der er seriøst lækker. Det er alt, hvad der findes på grunden. Det vil selvfølgelig være den lækre infinity pool, der tager megen opmærksomhed. Der er komfortable møbler rundt om bassinet, ligesom man på terrassen finder lækkert spisesæt. I haven er desuden endnu et opmærksomhedskrævende punkt, nemlig det overdækkede udekøkken, komplet med grill og pizzaovn. Haven er fuld af liv i form af smukke blomster og duftende krydderurter.

Indendørs i to plan

Den lækre og top-moderniserede villa med aircondition er indrettet i to plan. På nederste etage er boligen indrettet med spisestue i åben forbindelse til det veludstyrede køkken med blandt andet køleskab, fryser med ismaskine, gaskomfur og semi-professionel kaffemaskine. I stuen er der bekvemme møbler samt indgang til specialbygget vinrum. Endelig er der på nederste etage et badeværelse med bruseniche. Øverste etage er indrettet med fire soveværelser med badeværelser en-suite.

Det øvrige Piemonte

Som allerede antydet, vil mange søge den norditalienske region, fordi den er berømt som et yndet mål for eno- og gastroturisme. Mange forbinder Piemonte med de helt store vine som ex. Barolo og Barbaresco, hvor den ædle drue, nebbiolo, er enehersker. Andre store vine fra regionen bliver lavet på en anden drue, den mest udbredte i øvrigt, nemlig Barbera. Den vil være at finde alle steder og i flere kvaliteter. Hvor druerne fra Alba-området er lidt fyldigere - måske tungere - er der flere lette vine med Barbera fra Asti og Nizza-regionerne. Er man i Piemonte, er det særdeles anbefalelsesværdigt at besøge de underjordiske gange i Canelli, hvor millioner af flasker Asti Spumante ligger til modning. En helt anden type flydende væske kan man finde i Acqui Terme, hvor varme kilder med lettere radioaktivt vand springer i fontænen midt i byen. Endelig må man ikke glemme en helt anden diamant i Piemonte, nemlig de hvide trøfler, der dog typisk kommer frem fra midt oktober og højst et par måneder frem.

Nizza Monferrato

Selve Nizza Monferrato, som ligger bare kort afstand fra den nye, lækre og top-moderne villa med pool og aircondition, er bestemt også en by, der er værd at frekventere. Det vil man sandsynligvis gøre i forbindelse med indkøb i byens supermarkeder, men gå endelig en tur ind i byen. Der er spændende piazza'er, gode shoppingmuligheder og både barer og restauranter, der er værd at besøge. Og så har byen for få år siden fået sin egen vinklassifikation lige som Alba og Asti.

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 1 km

Restaurant - Afstand 1 km

Lufthavn Torino, 115 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Tørretumbler

Grill

Antal soveværelser 4
Dobbeltsenge 3
Enkeltsenge 1

Antal badeværelser 5
Heraf en-suite badeværelser 4

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Udlejes udelukkende juli og august

Depositum: 500 EUR

Slutrengøring: 200 EUR

Barneseng: uden beregning på anmodning

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson Højsæson 29.06.2024 - 31.08.2024
- - 51.675 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133