Piemonte

Villa, 8+2 pers.

[Ref nr. 120136]

Smagfuld og eksklusiv villa med fantastisk udsigt og gennemtænkte detaljer

Fantastisk beliggenhed er vel det første, man bemærker, når man er færdig med at kravle op ad bjergets snoede veje. Fra den hyggelige og livlige Piemonte-by, Santa Stefano Belbo kommer man på kort tid til en helt anden verden. Her er stille og idyllisk - og eksklusivt. Der er ingen tvivl om, at når man taler sjælefred og balsam for ens velvære, så skal villaen her med i betragtning, for her er kort fortalt bare lækkert!

Top-kvalitet - både ude og inde

Man er slet ikke i tvivl når man ankommer: her er ikke gået på kompromis med noget som helst. Kvalitetsmæssigt kan der ikke peges fingre - det samme gælder de valg der er foretaget. Man behøver ikke være uddannet i byggeri og anlæg for at bemærke placeringen af ex. poolen. Den ville teknisk set have været lettere at placere et andet sted på grunden, men ejer af villaen ønskede at man kunne hænge i vandkanten og fortabe sig i den eksklusive udsigt. Den holdning gennemsyrer hele restaureringen af både hus og grund.

Opvarmet pool og andre eksklusive faciliteter

Den eksklusive pool, hvorfra der er fantastisk udsigt over bjergområdet, er dimensioneret med henblik på at kunne svømme. Den er således en smule smallere, men til gengæld noget længere end mange andre bassiner. Poolen måler 12 x 4 meter og opvarmes til 25 grader, således at man selv i de kolde yderperiode kan anvende den til at svømme. Selv bruseren udendørs er med varmt vand. Der er lækre og bekvemme møbler ved pool-kanten. På grunden finder man - foruden overdækket terrassen med spisebord - et udendørs køkken, så man i praksis kan henlægge al madlavning til terrassen, hvor man også finder en grill. En anden del af grunden - på andre niveauer, er der anlagt en petanque-bane og på et endnu højere niveau er der en trampolin til børn.

Villa i flere plan og niveauer med særligt kølesystem

Huset er gammelt! Med al den charme, der findes i gamle huse - ex. de flotte, buede, stenlofter og rå stenvægge i stuen. Når det så er sagt, har villaen også indvendigt undergået den helt store forvandling til  smagfuld og meget eksklusiv, moderne bolig. Nederste etage i boligen er indrettet med entre, vaskerum og toilet. Længere inde i huset er det veludstyrede køkken med åben forbindelse til spisestue med spisebord og meget bekvemme stole. En glasindrammet, muret pejs adskiller spisestue og opholdsstue, der ligger et par trin ned. Pejsevarmen kan dermed ses og nydes på begge sider af stuen. Stuen er indrettet med bekvemme møbler. Både trægulve og de støbte gulve er installeret med det eksklusive floor cooling system, der på en helt anden måde end traditionelt aircondition hhv. køler og varme huset nedefra med et meget behageligt resultat.

To etager med soveværelser

En flot, muret trappe med trætrin fører til første etage, hvor man finder tre soveværelser. Alle tre soveværelser er med dobbeltseng og badeværelse en-suite. Master-soveværelset har desuden badekar i rummet. Herfra kan man gennem vinduerne og den lille altan nyde den storslåede udsigt over den bjergtagende natur. Også på etagen her er der floor-cooling system. Endnu en etage op - under løftet, er husets fjerde soveværelse med dobbeltseng samt to enkeltsenge tiltænkt børn. Dette øverste soveværelse har også badeværelse en-suite samt et mere almindeligt airconditionanlæg.

Piemonte nedenfor bakken

Selv om det kan være meget svært af forlade pladsen på terrassen og ved poolen, er der meget at se og opleve i resten af Piemonte. Som allerede nævnt er den nærliggende by, Santa Stefano Belbo, der er skillelinjen mellem de to provinser Langhe og Monferrato,  en meget hyggelig by med god atmosfære og gode restauranter og ex. større antikmarked. Nizza Monferrato er beliggende 17 km fra villaen. Man bør ikke snyde sig for en tur i de underjordiske gange fyldt med bobler i Canelli, der bare er syv km. fra boligen. Ellers er der masser af fremragende restauranter og vingårde rundt i området, hvor man i særdeleshed kan kaste sig over regionens to helt store rødvinsdruer, Nebbiolo og Barbera. Boligen er beliggende i et smørhul med 30 km. til hhv. Asti, Alba og Acqui Terme. Kommer man om efteråret, vil det være oplagt at smage Piemontes underjordiske diamanter: de hvide trøfler. I det hele taget er der langt mellem dårlige restauranter, så under alle omstændigheder burde den smagfulde og eksklusive villa danne basis for mange store oplevelser i Piemonte.

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 2,5 km

Restaurant - Afstand 2,5 km

Lufthavn : Torino, 110 km

Nærmeste større by : Alba / Asti, 30 km

Pool

Opvarmet pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Antal soveværelser 4
Dobbeltsenge 4

Antal badeværelser 4
Heraf en-suite badeværelser 4

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 500 EUR

Slutrengøring: 200 EUR

Linned og håndklæder (også pool-håndklæder) inkl.

El, gas og vand inkl.

Vælg bolig
Lavsæson 01.01.2025 - 01.06.2025
30.10.2025 - 31.12.2025
Mellemsæson 01.06.2025 - 15.06.2025
15.09.2025 - 30.10.2025
Højsæson 15.06.2025 - 15.09.2025
41.500 DKK 45.475 DKK 51.575 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133