Toscana

Vingård, 25-33 pers.

[Ref nr. 504216]

Stort country-house totalrenoveret med pool, park, festsal og masser af værelser

Helt centralt i Toscana med bare 35 km. til hhv. Firenze og Siena, ligger den oldgamle vingård, der gennem generationer er gået mere og mere forfald, indtil de nuværede ejere af stedet indså, hvilke herligheder, der her var gemt. Det har taget otte år at komme i mål - men nu er stedet klar til den store gruppe, der ønsker at holde ferie, bryllup, jubilæum eller den årlige samling i familien. Her er på alle måder højt til loftet.

Langvarig og miljøbevidst renovering

Hvis man er tilhænger af, at tingene skal gøres ordentligt, så vil man blive glad for steder som dette. Hvis man også synes, at man skal tage al den hensyn til miljø, klima, velfærd og diversitet, så vil man afgjort synes, at man her er havnet det helt rigtige sted, for både bygningsværker og udendørsarealer er genopbygget med al den hensyn, den kan trække. Ydermere ligger boligen for enden af en to kilometer grusvej, så her er absolut ingen trafik til at forstyrre hverken luft eller leg.

Fire bygninger - alt sammen en del af lejemålet

Man vil erfare, at lejemålet er temmelig komplekst. Ikke alene er der fire forskellige bygninger. Der er også flere etager og annekser at finde rundt i, men hvis man har styr på, hvilken lejlighed, man selv bor i, er man langt. Dernæst skal man finde ud af, hvilken retning poolen er i. Efterfølgende - og måske lige så vigtigt: hvor er gazebo'en med grill og hvor er teateret?

Teatro

I den store sal kendt som Teatro, er der et stort fællesareal, som med både plads og møbler er velegnet til at være samlingsrum for alle gruppens medlemmer. Ved indgangen er Teatro indrettet med bar-område, som kan benyttes på flere måder. Der er i Teatro desuden et godt udstyret køkken, samt en opholdsstuestue-afdeling i bunden af rummet med et stort TV. Med separat indgang er der i bygningen her en mellemgang med en ekstra sovesofa til en person. Videre er der soveværelse med badeværelse en-suite med bruseniche. Endnu en separat indgang fører til en forskudt etage, hvor der i mellemgangen er indrettet med sovesofa til en person samt et soveværelse med privat badeværelse med bruseniche.

Fienile 

De øvrige værelser er beliggende i to bygninger, hvoraf de to i Fienile er beliggende på stueplan og er indrettet med privat indgang, dobbelt soveværelse, sovesofa og badeværelse med bruseniche. Begge de to lejligheder er egnede for kørestolsbrugere. Den tredje lejlighed i Fienile er på indrettet i to plan med entre nederst - øverst er der opholdsstue med køkkenafdeling, to soveværelser med dobbeltseng og ekstra sovesofa til en pers. på anmodning. Begge soveværelser har privat badeværelse.

Hovedbygningen

I hovedbygningen er boligerne opdelt i to enheder. Nr. 1 er fordelt på første og anden etage og består nederst af to soveværelser med dobbeltseng og privat badeværelse, opholdsstue med mulighed for ekstra sovesofa samt spisestue med køkkenafdeling. På øverste etage er der soveværelse med dobbeltseng samt privat badeværelse. Enhed 2 er indrettet med mindre opholdsstue, soveværelse med dobbeltseng og privat badeværelse, forbindelsesrum med enkeltseng, soveværelse med dobbeltseng og privat badeværelse, køkken, samt endnu et soveværelse med dobbeltseng og privat badeværelse. Der er i sidste soveværelse mulighed for ekstra enkeltseng. Udlejerne bor selv i modsatte ende af hovedbygningen. Disse er meget venlige og gæstfrie og viser stor respekt for deres gæsters privatliv. Udearealer og pool anvendes udelukkende af gæsterne.

Værsgo' at spise eller gå en tur

Som gæst er man velkommen til at forsyne sig med den stores urtehaves lækre råvarer. Der findes både frugt og grønt samt krydderurter af diverse slags. I haven finder man desuden oliventræer og fra haven kigger man også på ejendommens vinmarker. Hhv. olivenolien og Chianti-vinene kan købes på stedet og nydes under opholdet og fragtes med videre hjem. Pool'en er beliggende på en hævet position i haven, så både fra i og over vandet kan man slappe af og nyde udsigten over det omkringliggende landskab. Der er masser af skov med naturstier i forlængelse af haven som kan føre én rundt i de smukke omgivelser og særlige steder; ex. den såkaldte Leonardo da Vinci Bridle Way og over de gamle dæmninger langs floder Agliena og Borraccio. På forespørgsel er det muligt at foretage ridning eller ture på mountainbike fra ejendommen.

Midt i Chianti

Den moderniserede ejendom er beliggende fantastisk natursmukt, men der er stadig langt mere at hente, for med beliggenheden i hjertet af det geografiske område Chianti, vil der være masser af muligheder for at besøge de karakteistiske byer i området - ex. Radda, Castellina, Gaiole, Greve eller Panzano in Chianti, hvor den verdensberømte slagter, Dairo Cecchini bor. Og er man i Chianti vil det næsten være blasfemisk ikke at hengive sig til en af områdets helt store succes'er: de lækre Chianti Classico rødvine. Beliggenheden er også ideel, hvis man vil besøge to af Toscanas kulturelle flagskibe, Firenze og Siena, der hver især ligger 35 kilometer væk. Den berømte middelalderby, San Gimignano er 25 km fra boligen, mens Pisa, Lucca, Montalcino, Montepulciano, Arezzo og Cortona alle er mellem 80 og 100 kilometer væk. Ejendommen nås via en to kilometer grusvej, der ikke er egnet til lave biler. Der findes ladestation til elbiler på stedet.

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand Barberino, 2,5 km

Restaurant - Afstand 2,5 km

Lufthavn Firenze, 40 km

Nærmeste større by : Firenze / Siena, 35 km

Pool

Kæledyr er ikke tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 12

Antal badeværelser 12

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

lavsæson dog min. 3 nætter

Den anførte pris er for 25 gæster

Anvendelse af sovesofa: 400 DKK/pers./nat

Depositum: 1500 EUR (kreditkort)

Barnestol- og seng: uden beregning på forespørgsel

El: 0,45 EUR/kWh

Evt. varme: efter forbrug

Vælg bolig
Lavsæson 06.04.2024 - 27.04.2024
12.10.2024 - 02.11.2024
Mellemsæson 01.06.2024 - 29.06.2024
31.08.2024 - 28.09.2024
Specialperiode(r)
29.03.2024 - 06.04.2024
27.04.2027 - 01.06.2024
28.09.2024 - 12.10.2024
Højsæson 29.06.2024 - 31.08.2024
62.500 DKK 98.975 DKK / 87.575 DKK 113.750 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133