Toscana

Villa, 10 - 14

[Ref nr. 501502]

Castello della Paneretta – villa på det (måske) bedste vinslot i Chianti Classico, Toscana

Hvis man ønsker at holde ferie i en privat villa på et vinslot i Toscana, nyde den fantastisk udsigt over landskabet og tilmed bo nabo til den (måske) bedste Chianti Classico-vinkælder, så er ikke megen tvivl om, at Castello della Paneretta kunne være et endog særdeles godt bud. Her bor man idyllisk i fred og ro, men med store oplevelser lige uden for døren. Eller i kælderen.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Det er faktisk svært at finde en beliggenhed, der ligger mere centralt i det geografiske område Chianti, der i grove træk er området mellem Firenze og Siena. I regionen produceres de verdensberømte Chianti Classic-vine. Dog er der også her, som alle andre steder, forskel i smag og kvalitet. Går men efter noget, som Deres udsendte regner som noget af det absolut bedste i området, ja så er det faktisk her: Castello della Paneretta. Og meget passende har netop vinslottet i Toscana en villa indenfor murene, som tillader en helt særlig mulighed for ferie og oplevelser.

Privat del af slottet

Den private villa ligger som en selvstændig fløj på vinslottet Castello della Paneretta i det centrale Chianti Classico-distrikt i Toscana. Man vil således opleve, at det liv der er på slottet også er med til at præge en ferie. Der er personale, vinmagere, gæster til smagning og måske en præst, der besøger slottets kapel. Man kunne i den forbindelse overveje, om det var tid til at blive gift – måske igen – under andre former end i Skandinavien. De øvrige gæster man trods alt ser på slottet, hvis man bevæger sig ind i slotsgården, stopper dog her. Der er for gæster ingen adgang til den private have og terrasse samt til poolen, der begge er forbeholdt gæster i villaen.

Villa med lebensraum

Villaen på vinslottet Castello della Paneretta er rustik og på mange måder original: luftig, store rum, tunge møbler. Klinkegulve og lerklinede lofter med synlige loftsbjælker. Dog er det ikke mere originalt end at der i de fem soveværelser er installeret aircondition og i køkkenet er der ovn, komfur, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, toaster, kaffemaskine og elkedel. Der er privat badeværelse til alle soveværelser samt et sjette badeværelse i forbindelse med opholdsstue og køkken. Der er altså både masser af charme og moderne bekvemmeligheder at hente i boligen i Chianit Classico-distriktet i Toscana.

Udenfor huset er der en privat have med terrasse med bord og stole samt grill. I bunden af haven er en tilstødende lejlighed til tre personer med hhv. soveværelse med dobbeltseng og soveværelse med enkeltseng. Lejligheden er en del af lejemålet mod bestilling og er udelukkende anvendt ved samlet lejemål med villaen og udlejes ikke separat. Der er derfor god mulighed for i grupper på op til 14 personer i alt at opleve det unikke og særdeles velfungerende vinslot Castello della Paneretta i Toscana, og smage sig gennem deres mindre men meget velsmagende produktion af blandt andet Chianti Classico.

Det geografiske område Chianti

Med sin beliggenhed på toppen af en bakke, er der på klare dage udsigt til den verdensberømte middelalderby, San Gimignano. Byen ligger på den anden siden af den usynlige skillelinje, der karakteriserer det geografiske område Chianti, der i grove træk er beliggende mellem hovedstaden Firenze og den anden middelalderby, Siena. De to byer er man på et eller andet tidspunkt nødt til at besøge. Og netop under ophold på vinslottet Castello della Paneretta er der rig mulighed for det. Ud over det, er der masser af små hyggelige byer i området. Faktisk er netop de karakteristiske byer noget af det, som netop Chianti er kendt for. for eksempel kunne man unde sig selv en oplevelse ved at besøge Slagteren i Panzano. Her vil man få en unik oplevelse; nærmest en italiensk opera i en slagterbutik. Man kunne også kigge en tur i hhv. kælder og restaurant på klosteret Badia a Coltibuono, der er en oplevelse for alle sanser. Og bedst er, at maden alle steder i området er fantastik velsmagende. Og så er der ikke noget som et godt glas Chianti Classico til den gode mad. Har man mod på at køre en times tid i bil, er der helt andre og ligeledes store oplevelser i Lucca og Pisa, der som mange vil vide, også er to af de mest kendte og besøgte byer i Toscana.

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 6 km

Restaurant - Afstand 6 km

Lufthavn Firenze 50 km

Nærmeste større by Siena 25 km, Siena 35 km

Pool

Kæledyr er ikke tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 7
Dobbeltsenge 6
Enkeltsenge 1

Antal badeværelser 7

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

FRI ANKOMSTDAG

Udlejes på ugebasis i højsæsonen

Mellem - og lavsæson: min. tre nætter

Depositum: oplysninger fra kreditkort

Slutrengøring: 200 EUR

Aircondition: i soveværelserne

Evt. varme: 20 EUR/dag

Barnestol- og seng: uden beregning

Vælg bolig
Lavsæson 08.01.2024 - 08.04.2024
13.11.2024 - 19.12.2024
Mellemsæson 08.04.2024 - 10.06.2024
09.09.2024 - 13.11.2024
Højsæson 10.06.2024 - 09.09.2024
19.12.2024 - 13.01.2025
47.500 DKK 52.750 DKK 58.000 DKK
60.100 DKK 65.350 DKK 70.750 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133