Toscana

Villa, 8+2 pers.

[Ref nr. 523715]

Villa med unik pool og udsigt over Arezzo

Der er på alle måder højt til loftet, når man befinder sig på toppen af bjerget ved byen Agazzi. Er man i bil betyder turen mindre, men er man på cykel herop, vil man nok finde det noget anstrengede at komme frem. Men når man først kommer herop, venter en fantastisk belønning - ikke mindst i form af den fantastisk pool med særdeles eksklusiv udsigt. Er man lidt romantisk anlagt, kan man blive gift i det lille, private kapel, der også er beliggende på grunden.

Langt mere end bare en feriebolig

Selv om det naturligvis er en feriebolig man booker, vil man opleve, at man får meget mere end blot det. Ikke mindst  god plads. Rigtig god plads! Villaen er beliggende på en enorm stor, indhegnet grund, hvor haven ved villaen samt området ved poolen giver både overdækkede pergolaer, stor åben plæne til leg og boldspil. Det er dog ikke mindst den havens pool med unik design og funktion, der tiltrækker sig størst opmærksomhed. Selve saltvandspoolen med infinity-afslutning måler ca. 16 x 8 meter og varierer i dybden mellem 1,2 og 3 meter. Desuden er der neden for poolen anlagt et jacuzzi-område. Rundt om poolen er der stort anlagt soldyrker-område, hvorfra der er fantastisk udsigt over Arezzo, mens der få skridt værk er et toilet- og brusehus samt  et overdækket terrasseområde med bord og stole.

Ekstra service

På grunden - med privat indkørsel bor udlejerne, som i deres private udestue har etableret stort udekøkken. Her vil man som gæst have mulighed for i visse tilfælde at opleve ægte toscansk gastronomi. Hvis man er rigtig heldig, kan man forsøge at charmere dig til i en tur i den private vinkælder. Her vil selv kræsne vinentusiaster få én på opleveren! Selvom udlejers hus ligger på grunden, er haven og den unikke pool med udsigt over Arezzo forbeholdt lejer. 

Hyggelige beboere længere nede på grunden

Fra villaen kan man gå i modsat retning af den unikke pool med udsigt over Arezzo - nemlig ned i haven. Her vil man møde et stort bed med grøntsager og krydderurter. Går man endnu længere ned af nogle trappetrin, kommer man til havens grænse. Kigger man ud over hækken, har man 360 graders udsyn til Valdichiana og Cortona - et virkelig imponerende syn. Kigger man til gengæld en smule ned ad, vil man få øje på hele dyreholdet, der består af heste, geder, høns, duer og påfugle. 

Velegnet til deling

Villaen med unik pool og udsigt over Arezzo er for nyligt moderniseret. Oprindeligt var villaen opdelt i fire lejligheder, hvilket den til dels er endnu - udlejes dog kun samlet som én villa. Alle fire lejligheder inden for murene er internt forbundne. Lejlighederne er typisk toscansk møbleret og med et mindre køkken i hver af de fire lejligheder. På stueplan er villaen indrettet med to opholdsstuer, spisestue, køkken, soveværelse, badeværelse med bruseniche, depot m. vaskemaskine. På første etage er villaen indrettet med soveværelse m. aircondition samt badeværelse med bruseniche. To trin op - og igen to trin ned, er der opholds- og spisestue samt køkken. På endnu et forskudt niveau er der endnu to soveværelser med aircondition samt to badeværelser med bruseniche. På anden etage er villaen indrettet med opholdsstue m. dobbelt sovesofa, spiseområde samt køkkenområde. Foran huset er der stor, overdækket veranda til udendørs spisning.

Et eksklusivt område at opdage

Ikke bare hus, have og pool er i den eksklusive afdeling af oplevelser. Hele området er ikke bare ét, men adskillige besøg værd. Alene Arezzo har rigtig mange oplevelser og er beliggende otte kilometer fra villaen. Herfra er der meget fine togforbindelser til både Rom og Firenze. Vil man besøge Cortona, der blandt meget andet er berømt for sit hvide kvæg, skal man bare køre 32 km, men man kan også fortsætte yderligere 18 km og nå en af de helt store vinbyer i Toscana: Montepulciano. For meget vininteresserede vil det nok være en tur værd at fortsætte en halv times tid til Montalcino; måske Italiens mest feterede vinby - det er her fra Brunello-vinene kommer. Både Firenze og Siena er beliggende 80 km fra villaen. Der er derfor masser af oplevelser inden for kort afstand, men måske har man slet ikke lyst til at flytte sig ret langt væk fra den store have med den unikke pool og udsigten over Arezzo.

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand Arezzo, 8 km

Restaurant - Afstand 2 km

Lufthavn Firenze, 80 km

Nærmeste større by Arezzo, 8 km

Pool

Kæledyr er ikke tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 4
Dobbeltsenge 4

Antal badeværelser 4

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 400 EUR

Slutrengøring: 240 EUR

Ekstra seng: 150 EUR/pers./uge

Barneseng: 25 EUR/uge

Hushjælp: 10 EUR/time

Evt. varme: 80 EUR/dag

Opvarmning af pool: 80 EUR/dag

Vælg bolig
Lavsæson 09.01.2024 - 30.03.2024
28.09.2024 - 07.12.2024
Mellemsæson 30.03.2024 - 06.04.2024
25.05.2024 - 22.06.2024
24.08.2024 - 28.09.2024
07.12.2024 - 11.01.2025
Højsæson 22.06.2024 - 24.08.2024
24.825 DKK 29.225 DKK 35.375 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133