Privat villa med pool og air condition ved Chianti Classico-vingård i Poggibonsi

Toscana

[Ref nr. 531016]

Privat villa med pool og air condition ved Chianti Classico-vingård i Poggibonsi

Villa, 12 pers.

Poggibonsi er måske mere kendt som trafikknudepunkt, og mindre som en af de hyggelige vin-byer i Chianti Classico. Ikke desto mindre ligger der bare et par kilometer udenfor byskiltet en vingård, der producerer netop den type vine. Men der er mere at hente her, for helt ejendommen driver også en privat villa med pool og air condition. Og det er ikke bare en tilfældig bolig!

Det vil faktisk ikke være en overdrivelse at kalden netop denne private villa en feriebolig i sin helt egen liga. Ikke alene er den geografiske placering præcis mellem Firenze og Siena ret ideel for besøg i de to stærke kulturhøjborge. Villaens indretning – herunder det selvstændige og meget anvendelige anneks – er temmelig luksuriøs. Der er air condition i alle soveværelser, hvilket i sig selv er en sjældenhed i Toscana. Separat i haven er anlagt en asymmetrisk pool, der måler 16 meter i længden. Her fra er der et eksklusivt vue over området ved Chianti Classico og områdets vingårde.

Den private villa ved Poggibonsi er i 2013 totalt renoveret fra ruinlignende tilstand til dens nuværende status som en eksklusiv bolig med air condition, stor have med pool og fantastisk udsigt over vinmarkerne i Chianti Classico. Vingården, der ejer villaen er beliggende længere oppe ad den grusvej, der fører ned til villaen. Grusvejen er i god stand og der er større parkeringsområde ved huset.

Hele lejemålet er opdelt i et hovedhus til 10 personer og et ret eksklusivt anneks – tæt ved poolen – til to personer. Også i annekset er der installeret air condition. Ved poolen er der udendørs bruser med varmt vand samt omklædningsrum og toilet. Desuden er der i haven gazebo, grill og en træfyret ovn. Som gæst i den private villa ved Poggibonsi, vil man blive inviteret en tur i kælderen på vingården for at smage produktionen af Chianti Classico.

Hovedbygningen er i to etager med flere forskudte plan. På nederste etager er den private villa indrettet med opholdsstue med åben pejs. Der er her også et meget funktionelt gourmetkøkken med ovn, komfur, køleskab med ismaskine, fryser samt kaffemaskiner til alm. kaffe og espresso. I forlængelse af køkkenet er der spisestue med langbord lavet af én lang træstamme. Endelig er der på nederste etage af villaen ved Chianti Classico-vingården ved Poggibonsi et soveværelse air condition og ensuite badeværelse med badekar. På øverste etage er der fire soveværelser: to med dobbeltseng og badeværelse en-suite med badekar, et med to enkeltsenge med badeværelse en-suite med brusekabine og et med dobbeltseng og badeværelse en-suite med brusekabine og udgang til haven via trappe. Herfra er der bare kort afstand til ejendommens pool.

Det tilhørende anneks er på alle måder noget for sig selv. Var det ikke netop tilhørende en privat villa i Poggibonsi, ville man nok betegne annekset som et rigtig egoist-bolig. Det er da også særdeles velegnet til parret, der måske med familien har brug for at kunne trække sig fra fællesskabet og opholde sig i egne luksuriøse omgivelser. Annekset er nederst indrettet med opholdsstue, åben pejs og spiseafdeling. Fem trin ned fra stuen er der indrettet et dejligt køkken med ovn, fryser og opvaskemaskine. Køkkenet er meget velegnet til service-køkken i forbindelse med længere ophold ved poolen. Der er badeværelse med bruseniche i forlængelse af køkkenet. Første etage er ét stort rum med dobbeltseng og halv-åben forbindelse til jacuzzi-badekar. Det er en helt særlig eksklusiv oplevelse af opholde sig i dette anneks, der også er udstyret med air condition. Villaen giver en ny dimension af begrebet at være gæst på en vingård i Chianti Classico mellem Firenze og Siena. Dette er mere end et traditionelt ophold på en agriturismo eller en traditionel feriebolig i Toscana.

Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson 06.01.2018 - 02.06.2018
29.09.2018 - 22.12.2018
Mellemsæson 02.06.2018 - 30.06.2018
25.08.2018 - 29.09.2018
22.12.2018 - 05.01.2019
Højsæson 30.06.2018 - 25.08.2018
53.650 DKK 63.900 DKK 71.000 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES MIN. FIRE DAGE

Pris angivet pr. uge

Depositum: 500 EUR

Kæledyr: 100 EUR

Hushjælp: 18 EUR/time

Baby sitting: 20 EUR/time

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen