Toscana

Villa, 14 pers.

[Ref nr. 533102]

Villa med kæmpe værelser i det berømte vinområde Montepulciano

På en bakketop bare tre kilometer fra det historiske centrum af Montepulciano,ligger villaen med en fantastisk udsigt over den omkringliggende dal i det meget berømte vinområde. Faktisk er villaen ejet af byens bedste vinproducent! Selve villaen er indrettet traditionelt og i særdeles høj kvalitet med meget store rum samt en fantastisk pool i haven. Der er masser af plads både ude og inde. Og så er der gåafstand til nærmeste restaurant. 

Store værelser med badeværelser en-suite

Villaen er i to plan. På første sal er to flere stuer. Rummene er store og smagfuldt indrettede med antikke møbler. Værelserne fordeler sig på to store suiter på 60 kvm., to junior suiter på 35 kvm. samt tre værelser på omkring 30 kvm. Alle værelser er med stor dobbeltseng og badeværelse en-suite. Det store, moderne og særdeles veludstyrede køkken får masser af naturligt lys ind, og er i åben forbindelse med den lige så lyse spisestue. Herfra er også  en dør, der fører ud til en terrasse, hvor man kan sidde og nyde sin mad i den friske luft. Der er tillige et vaskerum.

Smuk have omringet af idylliske vinmarker

Den store have med oliventræer, blomster, aromatiske krydderurter, cyprestræer og buske falder perfekt sammen med de smukke naturlige landskaber omkring. Her kan man spise frokost under blåregnen, solbade ved pool-kanten, slappe af med vandmassage i selve poolen eller bare nyde udsigten fra villaen over markerne, hvor der bliver dyrket oliven og vindruer, og der er også en lille sø. Hele området er meget typisk for Toscana med middelalderbyer, cyprestræer, vingårde og grusveje – og så lægger det jord til et meget berømt vinområde. Faktisk er villaens ejer også byens bedste vinproducent. Croce di Febo er mikroproducent og udlejer desuden også denne ekstraordinært lækre villa .

Smut i vinkælderen og lad kokken lave maden

Interesserer man sig for vin, er villaen her virkelig på ingen måde ikke et dumt sted at være. Her kan man kigge ned i vinkælderen, der har et udvalg af de allerbedste vine fra Montepulciano. Selvom der ikke er langt til restauranter og caféer er der også mulighed for at få en kok til at lave mad, så den kan blive serveret hjemme i villaen. Det kan være både morgenmad, frokost og aftensmad. 

Val d'Orcia - det postkort-smukke Toscana

Ud over den aldeles smukke natur, er noget af det der gør det postkort-smukke Val d'Orcia-område ekstra hyggelig og idyllisk, er de små middelalderbyer, som man kan besøge. På vejen bliver man mødt af en masse storslået natur - for eksempel på vejen til endnu en verdensberømt vin-by: Montalcino. Vil man til en af de lidt større middelalderbyer, kan man tage en dagstur til regionens næststørste by, Siena. En by, der blandt andet byder på flotte kirker, smalle gader, berømte piazza'er og masser af spændende butikker. Endnu kortere distance er der dog til to meget spændende middelalderbyer, der på ganske urimelig vis ikke er lige så berømte som Toscanas andre byer med Firenze som hovedstad, nemlig de idylliske byer Cortona og Arezzo. Her vil man få mange spændende oplevelser, både gastronomisk og kulturelt - man går bare ikke så tæt, som i de to største byer i Toscana. Alt i alt byder området på masser af oplevelser, men man skal nok udpege sig nogle oplevelser på forhånd, for det kan være svært at forlade villaen!

 

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 700 m

Restaurant - Afstand 800 m

Lufthavn Firenze 110 km, Rom 150 km

Nærmeste større by Cortona 30 km

Golf - Afstand 35 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

Aircondition

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 7
Dobbeltsenge 7

Antal badeværelser 7
Heraf en-suite badeværelser 7

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 800 EUR

Slutrengøring: 350 EUR

Ekstra pers: 100 EUR/uge

Kæledyr: 100 EUR/uge

Aircondition (kun øverste fire soveværelser): efter forbrug

Ekstra seng: 75 EUR/uge

Vælg bolig
Lavsæson 06.01.2024 - 04.05.2024
05.10.2024 - 21.12.2024
Mellemsæson 04.05.2024 - 29.06.20245
31.08.2024 - 05.10.2024
21.12.2024 - 04.01.2025
Højsæson 29.06.2024 - 31.08.2024
39.500 DKK 54.250 DKK 61.750 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133