Citybreaks

Citybreaks

Citybreaks i Italien

Der er ikke noget tidspunkt, hvor det ikke er komfortabelt med et citybreak i Italien. Der er aldrig sæsoner, hvor der ikke sker noget, eller hvor de bedste oplevelser venter på en anden tid.

Et Citybreak i en af Italiens hippe og historiske storbyer oser af oplevelser. Ikke mindst på den gastronomiske front. Restauranterne, caféerne og vinbarerne er der altid – og leverer varen!

Men et Citybreak i Italien er også fyldt med andre oplevelser. Der er ingen historieløse byer i Italien, så man skal i virkeligheden bare gøre op med sig selv, hvad man vil opleve – og samtidig være klar på, at opdage nyt, man ikke lige havde set komme.

Far vild i Venedig eller vær romantisk i Rom. Oplev renæssancens højborg Firenze eller hør musik i Lucca. Oplev palioen i Siena og se de nyeste trends i Milano. Verona byder velkommen med lyserødt marmor, shopping i trendy butikker og fantastiske restauranter – og om sommeren er der opera i Arenaen hver aften.

Vær romantisk og nysgerrrig eller brug et par dage efter sommerferien – det giver kun endnu flere gode oplevelser i bagagen.

Citybreaks

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133