Citybreaks

Lejligheder, 2 (+2-3 pers.)

[Ref nr. 001209]

Rom, Trastevere: luksuslejligheder i hjertet af byen

Det kan være en ret kompleks sag at beslutte sig for, hvilken type feriebolig man skal gå efter, når man vil aflægge besøg i Den evige Stad: Rom. Men egentlig er svaret slet ikke så svært: Man skal bo så centralt som muligt og gerne i et kvarter med masser af gode spisesteder. Bingo: det er her. Tre luksuslejligheder i hjertet af bydelen Trastevere i en stille gade og med caféer og restauranter netop rundt om hjørnet.

De tre lejligheder er beliggende endog meget centralt i forhold til at besøge de mest besøgte seværdigheder i Rom: Vatikanet / Peterskirken, Campo de’ Fiori, Piazza Navona, Pantheon, Piazza Venezia og Colosseum. Alle disse seværdigheder – og mange flere – ligger i gåafstand fra luksuslejlighederne i hjertet af Trastevere.

De tre luksuslejligheder er beliggende med bare få minutters gang til Ponte Garibaldi, der fører fra Trastevere over i det centrale Rom. Der er fra broen udsigt til øen Tiberen, der bestemt også er et besøg værd. I det hele taget er det svært at forestille sig, hvor man skulle bo bedre i forhold til hele den samlede mængde af oplevelser – gastronomisk og kulturelt – som de fleste forventer af et besøg i Rom.

De tre luksuslejligheder i Trastevere, Rom er beliggende i samme ejendom. Fra det øjeblik man ser hoveddøren, er man ikke i tvivl om, at her gemmer sig noget ganske specielt. Og er man bare lidt i tvivl, forsvinder al tvivl når døren åbnes. Selve opgangen er stor, lys og elegant. Man mødes at en portier, der har overblikket over de ti lejligheder der er i huset. Kun de tre lejligheder er til udlejning.

Lejl. 1, 3 pers. Lejlighed i to plan og er beliggende i kælderniveau. Luksuslejligheden er indrettet med stort, åbent opholds- og spiserum. Her køkkenet er integreret del af rummet og er udstyret med to kogeplader og mini-køleskab. Køkkenet er velfungerende, med dog ikke egnet til at udføre gastronomiske eksperimenter. Der er badeværelse med bruseniche. I stuen er der indrettet arbejdsplads til computer. Soveværelset er placeret på hemsen. En lang vindeltrappe fører til soveafdelingen med dobbeltseng og en enkeltseng. Her ligger man under meget elegant, hvælvet murstensloft, der udtrykker en helt speciel rå og eksklusiv stemning. Der er wi-fi og strygefaciliteter i lejligheden. (billede 14-19)

Lejl. 2, 2+2+1 pers. Lejlighed på forhøjet stueplan i to niveauer med stort åben spise- og opholdsstue med separat, veludstyret køkken med opvaskemaskine. I stuen er der to sofaer, der kan åbnes til sovesofa til hhv. én og to personer. Der er fra stuen stort vindue med udsigt til gaden. På nederste niveau er der endelig toilet med håndvask. En stejl vindeltrappe fører til åben hems med dobbeltseng. Videre er der her badeværelse med stor, eksklusiv dobbeltbruser. Taget over hemsen er rå mursten ligesom bruseren er opbygget i heftige sten. Der emmer en helt særlig storby-ånd i luksuslejligheden, der er dækket af wi-fi og installeret med air condition. Der er strygefaciliteter i luksuslejligheden i hjertet af Trastevere, Rom. (billede 2 – 7)

Lejlighed 3, 2+2 pers. Lejlighed på forhøjet stueplan i to niveauer. Nederst er lejligheden indrettet med badeværelse med bruseniche samt stor, lys og luftig opholds- og spisestue med bekvem sofa, der kan foldes ud til dobbelt sovesofa samt stort tv. Køkkenet er meget lækkert og veludstyret med ovn, mikroovn, kogeplader. I stuen er der eksklusivt spisebord med stole til seks personer. En trappe fører til lejlighedens øverste etage med stor garderobe og disponibelt rum. Videre er der stort soveværelse med dobbeltseng. På hver side af sengen er der arbejdsplads med bord og stol.  I soveværelset er en skydevæg med spejl klar til at rulle for i tilfælde af fuld diskretion til øverste etage, der er i delvis åben forbindelse med nederste etage. På øverste etage er der videre badeværelse med badekar. Lejligheden har desuden vaskemaskine og tørretumbler indbygget i væggene på nederste etage. Der er wi-fi, strygefaciliteter og air condition i luksuslejligheden i hjertet af Trastevere, Rom. (billede 8 – 13)

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 300 m

Restaurant - Afstand 100 m

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Tørretumbler

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES MIN. 3 NÆTTER

Priser anføret pr. dag / to pers.

Slutrengøring: 40 EUR

Barneseng: 20 EUR

Ekstra seng: 20 EUR/dag

Vaskemaskine og opvaskemaskine kun hvor anført

Vælg bolig
Lavsæson januar
februar
december
Mellemsæson marts
juni
juli
august
november
Højsæson april
maj
september
oktober
675 DKK 750 DKK 850 DKK
850 DKK 1100 DKK 1100 DKK
850 DKK 1100 DKK 1100 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133