Citybreaks

Lejlighed, 2+2 pers.

[Ref nr. 001116]

Rom, Colosseum: luksuslejlighed med eksklusiv beliggenhed

Der er mange adresser og steder i Rom, der er særlige og som har noget specielt over sig. Dog adskiller denne luksuslejlighed sig i endnu større grad med sin særdeles eksklusive beliggenhed ved Colosseum. Det er ikke bare – som så mange andre boliger – tæt på. Dette er lige ved. Nærmeste nabo er faktisk et af verdens mest berømte monumenter. Det kan være svært at forstå det når man kigger ud af vinduet. Men det er altså rigtigt nok!

Det er ikke hver dag, man har mulighed for at sidde bekvemt i en luksuslejlighed - måske med sin morgenkaffe eller med en tallerken formaggio e prosciutto og et godt glas vin – og samtidigt studere og beundre Colosseum. Men det er i dette sjældne tilfælde en mulighed på grund af den eksklusive beliggenhed. Og en mulighed, man slet ikke er i stand til at ignorere, for vist er der i hele Rom oceaner af fantastiske monumenter. Der er bare noget helt særligt over området her på Palatinerhøjen med Forum Romanum og Circo Massimo, hvor man vandrer rundt i hele Europas vugge.

Den moderne og komfortable luksuslejlighed er som skabt til en romantisk ferie i Rom. Ud over den eksklusive beliggenhed ved Colosseum, vil man også inden døre finde en meget velfungerende og prestigefuld bolig. Her er soveværelse med dobbeltseng, moderne badeværelse, stor og luftig stue med dobbelt sovesofa af meget høj kvalitet. Lejligheden har desuden et stort og meget veludstyret køkken. Der er vaskemaskine, air condition, wi-fi og god garderobeplads i lejligheden, hvilket også gør lejligheden særdeles anvendelig til langtidsleje i Rom.

De fleste, der har været i Rom er klar over, at der er små, fine butikker, liflige barer og fristende restauranter over alt. Det er heller ingen undtagelse her i området ved luksuslejligheden ved Colosseum. Man skal bare gå få skridt, før man møder de sjove og skæve butikker og de spændende og kantede barer. Men det alene gør det ikke, for på den anden side af gaden finder man supermarkeder og andre specialbutikker. Få minutters gang fra den eksklusive beliggenhed, finder man undergrundsstationen, og skulle man vove sig ind i Rom med bil, er der overdækket parkering bare to minutters gang fra lejligheden.

Området omkring Colosseum er kendt og berømt verden rundt. Turen fra denne eksklusive beliggenhed langs Forum Romanum til Piazza Venezia giver mulighed for at studere (og smage sig igennem) et af de nyligt ”opdagede” områder i byen, nemlig Rione I Monti, der af mange romere længe har været betragtet som et udsøgt mad-tempel og et åndehul med masser af små, skæve butikker og arbejdende værksteder. Der er ingen modifikationer i begrebet Rom – den evige stad. Her vil man fortsat blive overrasket og finde nye steder, man tidligere ikke har set eller oplevet. Og med en fantastisk luksuslejlighed som base, er der masser af muligheder inde for rækkevidde. Værsgo at gå på opdagelse.

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 

Restaurant - Afstand 

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 2
Dobbeltsenge 2

Antal badeværelser 1

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

Fri ankomstdag

Min. ophold: 3 nætter

Depositum: 100 EUR

Slutrengøring: 50 - 70 EUR

Ved længere leje afregnes for anvendelse af el og gas

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson Højsæson
2475 DKK 2475 DKK 2475 DKK
14.850 DKK 14.850 DKK 14.850 DKK
28.875 DKK 28.875 DKK 28.875 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133