You Go bloggen

Mange forbinder ferie i Italien med kulinariske oplevelser – alt fra de finere slow-food-retter i Piemonte over de mere rustikke og smagsmættede retter man oftest serverer i Toscana og Umbrien og Le Marche.

I Ligurien vil man ofte støde på et hav af delikate fisk- og skaldyrretter og på Sardinien og Sicilien serveres der – foruden fisk – også bjerge af kanin, oste, vildsvin og lam.

Fisk er ligeledes en stor del af maden der serveres ved Comosøen og Gardasøen – dog er det en helt anden type fisk end i regionerne rundt om Middelhavet. I Emilia Romagna, Lombardiet og Veneto er det de store skinker og de fyldige pastaretter der dominerer middagsbordet.

Alle regionerne i Italien er forskellige – hver feriebolig i Italien er forskellige, de lokale befolkninger er forskellige, men hvad der på mange måder er et fællestræk for italienerne er kærligheden til og stoltheden over deres specifikke region. Og så naturligvis den vin og olivenolie, der produceres netop her. For enhver italiener er den bedste vin og den bedste olie tilfældigvis produceret i netop dennes region.

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133