Riva del Garda – Gardasjøens nordlige perle

På toppen av Gardasjøen med muligheter til lett å utforske begge sider av sjøens liv, ligger Riva del Garda.  Byen med de mange vakre og elegante husene og det pulserende shoppinglivet, ligger elegant med sine to havneområder ved foten av de majestetiske Dolomittene.

Fra Residence Segattini, en komfortabel feriebolig ved Riva del Garda, har man lett tilgang til en rekke opplevelser som utspiller seg i og omkring Riva del Garda. Ikke minst komer mange gjester til området for å benytte seg av de gunstige vindforholdene i nettopp denne delen av Gardasjøen. Det er derfor optimale forhold for seilere, surfere og vann-entusiaster.
 
Etterhvert har det også gått opp for en rekke gjester, at nettopp her ved Riva del Garda, Gardasjøens nordlige perle, er det også like optimale forhold for både fotturer, klatreturer og opplevelser fra setet på en mountain bike. De enorme Dolomittene gir likelige utfordringer, selv for erfarne og kresne utøvere.
 
Det er hele veien, langs den nordlige bredd, i retning mot Torbole, nydelige sandstrender. Bevares, det er ikke sand over alt, men like ofte små, avrundede steiner som det faktisk er veldig behagelig å oppholde seg på.
 
Velger man å forflytte seg et par kilometer nordover, vil man som gjest ha mulighet å bo på en vaskekte Alpeeple-plantasje, nemlig Agritur La Cort, som ut over epler, byr på grill-område, samt et sykkelverksted. Stedet kan anbefales på det varmeste til gjester som ønsker å oppleve hele området fra sykkelsetet, og ha mulighet for selv å foreta det daglige vedlikeholdet av utstyret.
 
 

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133