Toscana

Lejligheder, 2-8 pers.

[Ref nr. 500302]

Swimmingpool og tennisbane – agriturismo La Valle, Montaione

En feriebolig med tennisbane og swimmingpool – og så i gåafstand til en toscansk by med restauranter og butikker. Det lyder vel som en ferieform, rigtig mange kunne tænke sig at opleve. Og det er netop, hvad agriturismo La Valle ved Montaione byder på. Desuden arrangeres der på stedet hyggelige aftener med pizzaer, grill, lokale vine og stemningsfuld musik. Og her fra det centrale Toscana er der kun kort afstand til alle de store oplevelser og de kulturelle perler.

Agriturismo La Valle ved Montaione er egentlig en vingård, men dele af ejendommen, den gamle borgo – en meget lille landsby; nærmest bare en klynge huse, er omdannet til syv selvstændige ferieboliger, der alle har privat udeområde. På gården produceres vin og olivenolie. Desuden er der frugttræer samt en velvoksen grøntsags- og urtehave, der frit kan benyttes af gæsterne på gården. Der er dermed lagt op til ferie i det ægte Toscana, hvor duften fra grillen blander sig med den afslappede fornemmelse i kroppen efter en tur på tennisbanen, nogle baner i swimmingpoolen og et glas af husets vine.

Som gæst på agriturismo La Valle er man privilegeret med den korte afstand til en by, Montaione, der med et antal restauranter, caféer og butikker samt supermarkeder med et solidt udvalg af varer, gør ferien meget bekvem. Det er faktisk lidt en sjældenhed at man bor så nær en by, hvor der trods alt udspiller sig en vis form for liv, og hvor man også kan foretage alle nødvendige indkøb. Man kan altså både slappe af ved de to swimmingspools – en med lavt vand til børn og en til sikre svømmere, holde formen ved lige på tennisbanen og i det hele taget leve et liv i de grønne og rolige omgivelser, samtidigt med at man hurtigt kan bevæge sig ind til byen og mænge sig med de lokale og benytte sig af byens tilbud.
Der er fra agriturismo La Valle ved Montaione kort til både Firenze, Siena, Pisa og Lucca, der er Toscanas store, kulturelle højdepunkter. San Gimignano og Volterra, der har masser at byde på, og som i lige høj grad anses som nogle at regionens must-see byer, er endog endnu tættere på, så selv om man er på landet og måske sagtens få tiden til at gå med at benytte sig af swimmingpool og tennisbane, er der masser af mulighed for også at opleve steder, der på mange skandinaver virker meget autentiske og som sætter dybe spor efter man kommer hjem fra ferie.
Se dine muligheder for bolig her
KLIK HER
Leonardo da Vinci, 4+2 pers., 80 kvm. Selvstændigt hus i to plan. Boligen indeholder to dobbelte soveværelser samt to badeværelser – det ene med badekar, det andet med bruseniche. Køkkenet er udstyret med blandt andet opvaskemaskine, ovn, komfur, køleskab og fryser. Dagligstuen med åben pejs indeholder også dobbelt sovesofa og satellit-tv. Boligen har privat udeområde med bord, stole, parasol, solstole og grill.
 
Brunelleschi, 6+2 pers., 90 kvm. Selvstændigt hus i to plan. Boligen indeholder tre dobbelte soveværelser samt to badeværelser med bruseniche. Køkkenet er udstyret med blandt andet opvaskemaskine, ovn, komfur, køleskab og fryser. Dagligstuen med åben pejs indeholder også dobbelt sovesofa og satellit-tv. Boligen har privat udeområde med bord, stole, parasol,  solstole og grill.
 
Michelangelo, 6+2 pers., 120 kvm. lejlighed på første etage med tre dobbelte soveværelser samt to badeværelser - det ene med badekar, det andet med bruseniche. Køkkenet er udstyret med blandt andet opvaskemaskine, ovn, komfur, køleskab og fryser. Dagligstuen med åben pejs indeholder også dobbelt sovesofa og satellit-tv. Boligen har privat have med bord, stole, parasol, solstole og grill. Desuden er der en mindre repos med bord og to stole – morgenkaffepladsen for forældrene.
 
Giotto, 2+2 pers., 45 kvm. Lejlighed på stueplan med dobbelt soveværelse samt badeværelse med bruseniche. Køkkenet er udstyret med blandt andet opvaskemaskine, ovn, komfur, køleskab og fryser. Dagligstuen med åben pejs indeholder også dobbelt sovesofa og satellit-tv. Boligen har privat udeområde med bord, stole, parasol, solstole og grill.
 
Donatello, 4+2 pers., 70 kvm. Lejlighed på stueplan med indeholder to dobbelte soveværelser samt badeværelse med bruseniche. Køkkenet er udstyret med blandt andet opvaskemaskine, ovn, komfur, køleskab og fryser. Dagligstuen med åben pejs indeholder også dobbelt sovesofa og satellit-tv. Boligen har privat udeområde med bord, stole, parasol, solstole og grill.
 
Botticelli, 6+2 pers., 80 kvm. Lejlighed på første etage med med tre dobbelte soveværelser samt to badeværelser med bruseniche. Køkkenet er udstyret med blandt andet opvaskemaskine, ovn, komfur, køleskab og fryser. Dagligstuen med åben pejs indeholder også dobbelt sovesofa og satellit-tv. Boligen har privat have med bord, stole, parasol, solstole og grill.
 

Raffaello, 4+2 pers., 70 kvm. Lejlighed i to plan med to dobbelte soveværelser samt to badeværelser med bruseniche. Køkkenet er udstyret med blandt andet opvaskemaskine, ovn, komfur, køleskab og fryser. Dagligstuen med åben pejs indeholder også dobbelt sovesofa og satellit-tv. Boligen har privat have med bord, stole, parasol, solstole og grill.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 65 km

Indkøb - Afstand 0,5 km

Restaurant - Afstand 1 km

Lufthavn Firenze & Pisa, 55 km

Nærmeste større by Empoli 30 km

Golf - Afstand 12 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Rengøring inkluderet

Grill

Turistskat pålægges

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES MIN. 3 NÆTTER

Prisen anført pr. uge

Sovesofa: uden beregning

Barneseng: uden beregning

Vælg bolig
Lavsæson 20.04.2023 - 01.07.2023
26.08.2023 - 11.10.2023
Mellemsæson Højsæson 01.07.2023 - 26.08.2023
7625 DKK - 9400 DKK
8450 DKK - 10.350 DKK
8450 DKK - 10.350 DKK
5300 DKK - 7450 DKK
6500 DKK - 8975 DKK
7725 DKK - 9500 DKK
6500 DKK - 8975 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133