Castel Boglione v. Nizza Monferrato, Langhe: moderne villa med pool og vinkælder

Piemonte

[Ref nr. 140062]

Castel Boglione v. Nizza Monferrato, Langhe: moderne villa med pool og vinkælder

Villa, 10+2 pers.

I det klassiske og berømte vinområde i Piemonte, der groft sagt ligger mellem Alba og Acqui Terme, ligger Casa Damm i Castel Boglione ved Nizza Monferrato, Langhe. Villaen er opført i 2016 og er derfor en hyper moderne udgave af en klassisk Piemonte-villa. Blandt mange andre bekvemmeligheder, har villaen pool og vinkælder.

Der er ingen tvivl om, at bygherren af den moderne villa i Castel Boglione ved Nizza Monferrato i Langhe har været fascineret af de klassiske Piemonte-stil. Dog har man ikke ønsket at gå på kompromis med hverken stil eller kvalitet, hvorfor det syntes meget naturligt at bygge en ny villa i traditionel stil. Her kunne en lækker pool samt vinsamlerens største ønske, en vinkælder, tænkes ind fra processens start. Villaen er bygget med stenmure og gamle egetræsbjælker.

Allerede ved ankomsten til den moderne villa i Castel Boglione ved Nizza Monferrato i Langhe vil man opleve, at dette er noget specielt. Fra det dejlige udendørsområde, hvor fra man har uhindret udsigt over vinmarker og til sneklædte alpetoppe, har man også adgang til et af husets helt store særkender: en vinkælder. Videre er der udendørs køkken med pizzaovn og gasgrill – og naturligvis ferieboligens pool, der om aftenen er oplyst. Der findes rundt om poolen 10 solsenge. Endelig finder man på den 20.000 kvm. private grund terrasser – både åbne og overdækkede terrasser samt udendørs spisebord- og stole til 12 pers. samt en anlagt petangue-bane.
Indendørs i den moderne, 320 kvm. store villa ved Castel Boglione, Langhe, vil man opleve en idyl af moderne komfort og klassisk, italiensk boligindretning. Gulvene er belagt med terracotta, der står særdeles flot til de pudsede vægge og de smukke, buede og rustikke stenlofter. Der er indlagt gulvvarme på begge husets etager. Det særdeles veludstyrede køkken er et kapitel for sig. Det efterlader sig intet tilbage at ønske, og vil derfor hurtigt blive samlingsstedet for husets gæster, hvor man efter et afsvalende dyp i villaens pool, i fællesskab kan nyde et glas vin fra vinkælderen samtidigt med at maden fra specialbutikker lokale handlende i Nizza Monferrato, omdannes fra førsteklasses råvarer til store, italienske måltider. Desuden indeholder villaen opholdsstue med bekvemme møbler, spisestue med flot og betagende åben pejs samt fem soveværelser med dobbeltseng og tre badeværelser. I det ene soveværelse endvidere hems med senge til to børn.
Den moderne villa ved Castel Boglione ved Nizza Monferrato, Langhe efterlader i det hele taget ikke mange ønsker. Den fysiske placering midt i regionens bedste vinområde med kort kørsel til interessante byer samt en region, der oser af kulturelle, gastronomiske og vinøse oplevelser med masser af historie, samt en rustik og elegant villa med pool, vinkælder og andre faciliteter som tv, Sonos Music System – ude såvel som inde, Wi-Fi og vaskerum med vaskemaskine, tørretumbler og strygefaciliteter, gør ferien til en både afslappet og indholdsrig oplevelse. Der er to mountain bikes til gæsternes fri afbenyttelse. Dette er en villa og et område, der vil tage bo i enhver feriegæst i lang tid efter hjemkomst.
Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson 01.01.2018 - 30.06.2018
20.10.2018 - 31.12.2018
Mellemsæson Højsæson 30.06.2018 - 20.10.2018
20.000 DKK - 30.000 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Barneseng- og stol kan lånes uden beregning

Pool-håndklæder inkluderet

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen