Toscana

Villa, 12 + 3 pers.

[Ref nr. 580115]

Privat villa med pool med Middelhavet og pinjeskoven som nærmeste nabo

Med Middelhavet som nærmeste nabo og omgivet af pinjetræer, er det svært at pege på, hvordan en feriebolig skulle være bedre beliggende. Når man så ovenikøbet kan hoppe i vandet fra haven mens andre fra familien har lagt havfrugter på grillen og der er trukket en prop op, så bliver man let bekræftet i, at her er til at holde ud at være. Længe endda!

Privat have i privat park med privat strand

Den private villa med er beliggende i en større park i en pinjeskov. Parken er 5000 kvm. i den velkendte og berømte Pineta Rocca Mare - et privat område i Castiglione della Pescaias pinjeskov. Her i den private park, er villaen beliggende i en idyllisk privat have mellem pinjetræerne bedøvende parfumer. Og der er mere privat, for på stranden er der - alene til villaen her, en træ-gazebo, så man kan opholde sig i længere tid på stranden uden at lade den nådesløse sol fortære én. I en del af den indhegnede park, vil man finde et zen-område, hvor man i de tidlige morgentimer kan meditere med havets toner som lydtapet.

Have med egen pool

Der er masser af muligheder for sol, vand, skygge og afslapning i haven alene. Der er til villaen to terrasse-områder - begge møblerede, så man kan vælge sin placering alt efter hvor meget eller hvor lidt sol man vil have. I haven finder man også den private pool, der med sine 12,5 x 8 meter, 2 meter dyd, sikrer alle muligheder for både at motionere, plaske eller bare lade sig svale ned. I haven vil man ligeledes finde grill, så det er muligt at gøre noget ved alle havfrugterne fra den nærliggende hav. Der er solstole, sofaer og parasoller i haven. Der er endvidere parkering til tre biler.

Villaen

Villaen på 330 kvm. er i sig selv forholdsvis simpel og maritimt inspireret i sit udtryk. Hele boligen er indrettet i ét plan med opholdsstue med spiseafdeling, køkken med ovn, fryser og opvaskemaskine. Videre er der fem soveværelser: to med dobbeltseng, to med dobbeltseng og en enkeltseng samt et soveværelse med to enkeltsenge. desuden er der tre badeværelser; to med bruseniche og et med badekar med jacuzzi. Med ekstra senge, primært til børn, vil det være muligt at være helt op til 15 personer.

Et helt andet Toscana

Med sin beliggenhed cirka midt på den toscanske kystlinje, er boligen her beliggende i et helt andet Toscana, end mange vil kende fra ex. Chianti, de store byer som Firenze, Siena, Lucca og Pisa. Det er også meget forskelligt fra de mindre middelalderbyer som ex. San Gimignano og Panzano in Chianti. Hertil kommer man udelukkende med et fokuspunkt: Middelhavet. I bredeste forstand, vel at mærke. For selvfølgelig har havet og stranden stor indflydelse for dem, der vælger at være her. Men alene duftene fra pinjetræerne er lige så vigtig for helhedsoplevelsen. Og så er der jo havfrugterne! Derfor vil man selvfølgelig også på de lokale restauranter finde et andet menukort, hvor hovedvægten ligger på fisk, og hvor de hvide vine fylder mere på vinkortet end de røde.

Andre og anderledes oplevelser

Der er også andre oplevelser forbundet med at være gæst langs den toscanske kyst i området her ved Castiglione della Pescaia. Byen i sig selv er rigtig hyggelig, med der er lagt op til andre oplevelser. Her langs kysten er der flere naturreservater, små hyggelige fiskerbyer og termiske bade. Men man kunne også tage en tur via Piombino til den eksotiske Middelhavsø Elba, der igen er et helt andet Toscana. Man kan med andre ord stadig besøge Toscana og samtidig få en oplevelse, der er meget forskellig fra det Toscana, mange vil kende.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 500 m

Indkøb - Afstand 4 km

Restaurant - Afstand 4 km

Lufthavn : Pisa, 130 - Rom, 180 km

Nærmeste større by : Piombino, 45 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 5

Antal badeværelser 3

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Lav- og mellemsæson dog min. 4 nætter

Depositum: 1000 EUR

Slutrengøring: 400 EUR

Ekstra seng: 50 EUR/barn/dag

El: 0,50 EUR/kWh

Kæledyr: mod betaling efter aftale

Vælg bolig
Lavsæson 27.04.2024 - 01.06.2024
12.10.2024 - 04.11.2024
Mellemsæson 01.06.2024 - 29.06.2024
31.08.2024 - 28.09.2024
Specialperiode(r)
28.09.2024 - 12.10.2024
Højsæson 29.06.2024 - 31.08.2024
39.975 DKK 61.250 DKK / 48.975 DKK 79.975 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133