Ny og moderne villa med pool v. Arezzo og Cortona

Toscana

[Ref nr. 522215]

Ny og moderne villa med pool v. Arezzo og Cortona

Villa, 10 + 4 pers.

At angive en villa som værende ny, kan ind i mellem være en modereret sandhed. Men i dette tilfælde holder det i lang tid: villaen er nemlig bygget i 2018. Det er dermed også ret åbenlyst, at villaen med pool i det mindre turistprægede område mellem Arezzo og Cortona, er moderne og indeholder de faciliteter, der kræves af netop en ny og moderne villa. 

Der er da også tænkt over indretningen i den nye og moderne villa med pool. Ikke alene er den beliggende i meget fredfyldt område mellem Arezzo og Cortona. Nærmeste by er Castiglion Fiorentino, der har et solidt udvalg af forretninger og restauranter. Selve indretningen er lavet så man kan anvende den som én stor villa, eller man kan lade et mindre antal gæster få lidt mere privatliv med egen indgang via udvendig trappe. Disse gæster får oven i købet eget køkken og egen stue.

Den nye og moderne villa med pool mellem Arezzo og Cortona er på 300 kvm. og kan groft set inddeles i to. Hovedhuset er i tre etager – nederst med forskudte plan. Fra indgangen kommer man videre ind i opholds- og spisestuen, der er indrettet medåben pejs, satellit-tv og dobbelt sovesofa. Videre er der spise bord- og stole samt et meget veludstyret køkken med ovn, komfur, køle- og fryseskab samt opvaskemaskine. På nederste etage er der desuden badeværelse med brusekabine og vaskerum med vaskemaskine. Der er fra stueetagen udgang til haven med pool.

Første etage af den nye og villa med pool mellem Cortona og Arezzo er indrettet med to soveværelse med dobbeltseng med privat badeværelse med brusekabine Det ene af de to badeværelser har desuden hydromassage bad. Endelig er der endnu et soveværelse med dobbeltseng samt et badeværelse med brusekabine. Anden etage er indrettet med soveværelse med dobbeltseng, walk-in garderobe og privat badeværelse med brusekabine.

Med separat adgang udefra, er den nye og moderne villa med pool indrettet med en delvis selvstændig del af boligen. På stueplan er der entré, opholdsstue med dobbelt sovesofa, spiseplads og mindre køkken med ovn, komfur, køle- og fryseskab og opvaskemaskine. På første etage er der – i åben forbindelse med nederste etage, soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med bruseniche. Dette soveværelse kan dog forbindes via dobbeltdør til hovedhusets soveværelse på anden etage. Der er altså flere hvorpå man kan anvende huset mellem Arezzo og Cortona.

Området udendørs er stort og meget anvendeligt med sin 10 x 6 meter store pool (12, - 2 meter dyb). I nær forbindelse til poolen er stor, lækker pergola – muret og med tagsten. Her er der plads til at spise uden at blive stegt af den ubarmhjertige sol, der oftest viser sig fra sin skarpeste side her i området mellem Arezzo og Cortona. Videre finder man i umiddelbar nærhed en grill og pizza ovn, der på mange måder gør livet i en ny og moderne villa til en klassisk Toscana-oplevelse.

Området mellem Arezzo og Cortona er et af de få områder i Toscana, der ikke er tæt pakket med turister. Bevares – vel er her gæster, men området har aldrig nydt samme popularitet som for eksempel Chianti mellem Firenze og Siena, hvor der er en meget stærk historie med de berømte vine: Chianti Classico. Der har heller aldrig været samme bevågenhed som der har været i den lidt nordligere det af regionen i Lucca og Pisa, der geografisk måske har været den sydlige grænse for mange skandinaver, der kommer til Toscana i egen bil. Det er synd, for området her har rigtig meget at byde på, og vil måske endda for mange opfattes som det helt ægte Italien med masser af små, hyggelige middelalderbyer og spændende vinområder tæt på. For eksempel er vinbyerne Montepulciano og Montalcino bare hhv. 45 og 70 km. fra den nye, moderne villa med pool.

Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson 05.01.2019 - 01.06.2019
28.09.2019 - 21.12.2019
Mellemsæson 01.06.2019 - 29.06.2019
31.08.2019 - 29.08.2019
Højsæson 29.06.2019 - 31.08.2019
21.12.2019 - 04.01.2020
16.175 DKK 18.850 DKK 27.650 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 300 EUR kontant

Slutrengøring: 180 EUR

Kæledyr: 50 EUR/dyr/uge

Barneseng: gratis på anmodning

Varme: efter forbrug

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen