Toscana

Lejligheder, 4 pers.

[Ref nr. 502015]

Golf i Toscana: moderne ferieboliger midt i golfbane i Castelfalfi

Golf i Toscana er et vidt begreb. Mange ferieboliger ligger i kortere afstand til en golfbane, men i dette tilfælde er det ikke en overdrivelse at sige, at de moderne ferieboliger ligger mere end centralt i den forbindelse, for bare få skridt fra boligerne ligger hul nr. 3 på den eksklusive 27 hullers golfbane i Castelfalfi.

Genopbygget landsby - nu med masser af luksus

Castelfalfi i det centrale Toscana er et meget vellykket resultat af en genopbygget, forladt landsby. I byen finder man stadig det det middelalderlige slot og kirken. Få kilometer fra landsbyen er anlagt en meget prætentiøs 27 hullers golfbane i et meget smukt og kuperet terræn. Det giver gæster i de nybyggede og  moderne ferieboliger en helt ekstraordinær mulighed for at dyrke disciplinen golf i Toscana. Mange af boligerne er bygget med salg for øje. Huset, som lejlighederne her er en del af, rummer fire lejligheder, der deler pool og andre udendørsfaciliteter. De tre af lejlighederne, der er beskrevet her under, udlejes.

Privat have og terrasse

Selv om de moderne ferieboliger ved den eksklusive golfbane i Castelfalfi deler visse faciliteter med de øvrige lejligheder i huset, er der privat have og overdækket terrasse til hver enkelt bolig. Rundt om poolen finder man bord, stole, solstole og en grill. Selv om de fleste nok vælger denne feriebolig med golf i Toscana for øje, er der andre muligheder for at anvende tiden. Det er for eksempel muligt at leje cykler, ridning samt anvende de wellness faciliteter, der er tilknyttet golfklubben. Her vil man også kunne benytte sig af klubbens restauranter og endelig vil man sagtens kunne gå til nærmeste landsby, der ligger mindre end én kilometer væk.

Kultur i lange baner

Ud over de fysiske oplevelser det giver at spille golf, er der oceaner af kulturelle begivenheder inden for korte afstande. Selve Castelfalfi er en hyggelig by som bestemt må opleves, når man tager en pause fra golfbanen. Men placeringen i det centrale Toscana er der bare 20 km til San Gimignano, der er verdenskendt for de mange bevarede middelaldertårne og bygninger., der står i skærende kontrast til de moderne ferieboliger. Videre er der ca. 75 km til både Firenze og Siena, der i sig selv er kulturelle højdepunkter i Italien. Det geografiske område Chianti er beliggende i endnu kortere afstand, så vil man opleve produktionsstederne for de berømte og elegante Chianti Classico vine, er der en oplagt mulighed for at smage og handle. Og hvorfor ikke besøge Panzano in Chianti og besøge den berømte slagter i Panzano, og handle et godt og velmodnet stykke kød med hjem til grillen.

Lejlighed 1, 4 pers., 130 kvm. Lejlighed på stueplan med overdækket terrasse med bord og stole og panoramisk udsigt. Der er direkte indgang til opholdsstue med to komfortable sofaer, brændeovn og satellit-tv og fuldt udstyret gourmet-køkken med ovn, komfur, køleskab, fryser, mikrobølgeovn og spiseafdeling. På hver side af stuen er der soveværelser med dobbeltseng, udgang til haven og en-suite badeværelser med bruser og jacuzzi badekar. Endelig er der vaskerum med vaskemaskine. Hele lejligheden er dækket af aircondition.

Lejlighed 2, 4 pers., 130 kvm. Lejlighed på stueplan med overdækket terrasse med bord og stole og panoramisk udsigt. Der er direkte indgang til opholdsstue med to komfortable sofaer, brændeovn og satellit-tv og fuldt udstyret gourmet-køkken med ovn, komfur, køleskab, fryser, mikrobølgeovn og spiseafdeling. På hver side af stuen er der soveværelser med dobbeltseng, udgang til haven og en-suite badeværelser med bruseniche. Endelig er der vaskerum med vaskemaskine. Hele lejligheden er dækket af aircondition.

Lejlighed 3, 4 pers., 130 kvm. Lejlighed på første etage med møbleret, overdækket terrasse med bekvemme møbler og grill og udsigt over golfbanen. Der er direkte indgang til opholdsstue medsatellit-TV og pejs. og fuldt udstyret gourmet-køkken med fryser, opvaskemaskine, ovn og mikrobølgeovn og spiseafdeling. Videre er der to soveværelser med private badeværelser med bruseniche. Endelig er der vaskerum med vaskemaskine. Hele lejligheden er dækket af aircondition.

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand Castelfalfi 4 km

Restaurant - Afstand 

Lufthavn Pisa 55 km

Nærmeste større by San Gimignano 20 km

Golf - Afstand 

Pool

Kæledyr er tilladt

Internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Grill

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG- LØRDAG

Depositum: 500 EUR kontant

Slutrengøring: 90 EUR

Kæledyr: 50 EUR

Vælg bolig
Lavsæson 02.11.2024 - 21.12.2024 Mellemsæson 01.06.2024 - 29.07.2024
31.08.2024 - 02.11.2024
Højsæson 29.06.2024 - 31.08.2024
21.12.2024 - 04.01.2025
12.250 DKK 17.650 DKK 21.625 DKK
12.250 DKK 17.650 DKK 20.425 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133