Toscana

Villa, 4+2 pers.

[Ref nr. 501915]

Privat feriebolig v. Montespertoli, Firenze med delt pool

Langt pokker ude på landet i fred og ro, men alligevel bare fire km til Montespertoli, der ganske vist ikke er en metropol som Firenze, men som alligevel har alt der skal til. Den private feriebolig har egen have/terrasse og delt pool med fire andre huse. Men alle de andre huse er beboet af private, så hvis man synes, det er en udfordring at man i praksis oftest har sin egen pool, skal man nok kigge efter noget andet. 

Den private feriebolig ved Montespertoli, Firenze er i to plan med to soveværelser og to badeværelser. Indretningen er hverken hip eller moderne, men derimod klassisk toscansk. Og velfungerende. Her behøver man ikke frygt, at lille Bimmer kommer til af klatte på arkitekttegnede stole, falder over persiske tæpper og smadrer Ming-vaserne. Interiøret er klassisk (læs: gammeldags), men fungerer ovenud godt. Navnlig køkkenet er værd at orientere sig i. Men også udsigten fra terrasse og pool over det bølgende landskab i Chianti er alene opholdet værd.

Nederste plan i den private feriebolig v. Montespertoli, Firenze er indrettet med opholdsstue med lænestole og dobbelt sovesofa og tv. På samme etage er der et stort, veludstyret køkken med spiseplads. Køkkenet har ekstra stor ovn, gaskomfur med seks brændere, ovn, fryse- og køleskab samt åbent ildsted, der kan bruges i madlavningen – for eksempel til at bage pizza. Huset ene af to badeværelser med bruseniche er også på nederste etage. På etagen oven over er boligen indrettet med to soveværelser med hhv. dobbeltseng og enkeltsenge. Begge soveværelser har vinduer med panoramisk udsigt over området. Vinduerne har desuden mosquito-net, så man om natten kan få glæde af den friske brise uden at skulle dele soveværelse med flyvende, blodtørstige insekter. På øverste etage er der endelig badeværelse med bruseniche.

I haven – men uhindret udsigt over vinmarkerne ved Montespertoli v. Firenze finder man pool. Selv om den oftest ikke anvendes af mange, er der alligevel et privat område tilhørende lejerne af den private feriebolig. Her er der solsenge og parasol. Ved siden af poolen er installeret udendørs bruser. På grunden vil man finde vaskehus til fri afbenyttelse. Der er privat terrasse med bord og stole i forbindelse med huset. Her vil man kunne nyde sine grillede middage med en unik udsigt og den dybe ro, man finder på landet i Toscana.

Montespertoli er en fin, velassorteret by med bare 30 min. kørsel til hovedstaden i Toscana: Firenze. Her er der alle mulige slags butikker, supermarkeder, vinbarer og restauranter. Endda anerkendte og velbesøgte gourmetrestauranter. Her vil det være muligt at foretage alle indkøb og mad-besøg, hvis man er kommet for hovedsagelig at nyde den ro, man vil finde i forbindelse med den private villa med delt pool. Bemærk: der er ikke wi-fi i villaen.

Som nævnt er et besøg i Firenze let i forhold til at bo tæt på Montespertoli. Lige så let er det at komme ind i det klassiske Chianti, hvor de famøse og verdensberømte Chianti Classico vine har deres hjemsted. Der er for eksempel bare en halv times kørsel fra den private villa med pool til Panzano in Chianti, hvor man kan besøge vinhuse. Og vælger man netop at besøge Panzano, må man ikke snyde sig selv for en tur i verdens måske meste berømte slagterbutik: Slagteren fra Panzano. Og kom så tilbage til terrassen og grill med noget at det bedste kød, der kan opdrives!

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 4 km

Restaurant - Afstand 4 km

Lufthavn Firenze 30 km, Pisa 70 km

Nærmeste større by Firenze 30 km

Pool

Vaskemaskine

TV

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 2
Dobbeltsenge 1
Enkeltsenge 1

Antal badeværelser 2

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 300 EUR kontant

Slutrengøring: 150 EUR

Barneseng: uden beregning på anmodning

Evt. varme: efter forbrug

Vælg bolig
Lavsæson 15.04.2023 - 27.05.2023
30.09.2023 - 14.10.2023
Mellemsæson 27.05.2023 - 01.07.2023
02.09.2023 - 30.09.2023
Højsæson 15.07.2023 - 26.08.2023 Specialperiode(r)
01.07.2023 - 15.07.2023
26.08.2023 - 02.09.2023
6350 DKK 7975 DKK 13.550 DKK / 11.575 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133