Toscana

Villa, 10 pers.

[Ref nr. 5301816]

Eksklusiv villa v. Siena i det afsondrede Toscana

Efter de sidste tre kilometers kørsel på ujævn vej fortjener man en bonus. Og det får man! For midt ud af ingenting dukker en perle frem i skoven. Et gammelt bondehus fra 1870 fremstår i dag som den mest imødekommende bolig man kan forestille sig. Her er det bedste af en svunden tid kombineret med alle gode egenskaber fra moderne indretning og eksklusive faciliteter. Villaen syd for Siena er beregnet til 10 personer og må betegnes som afsondret luksus. Men naturen rundt om villaen er man ikke ene om – den må man dele med pindsvin, vildsvin og hjorte.

Nyt og gammelt når det er bedst

Den nyrestaurerede villa i Toscana er omgivet af 20 hektar skovklædte bakker. Det er med sikker hånd at villaen fra 1870 er blevet stylet og renoveret til en meget luksuriøs villa. Alle originale materialer er forsøgt genbrugt. Til gengæld er der ikke sparet på moderne anskaffelser. Der er dominerende tone af teknologiske foranstaltninger, komfortabel afslapning og stor respekt for originalitet i huset. Det hele hviler i en afslappet atmosfære. Således lever originale håndlavede terracotta-fliser og gamle træbjælker hånd i hånd og rustfrit stål, wi-fi og aircondition.

Praktisk indretning

Villaen er i to plan. På grundplan finder man opholdsstue med komfortable, moderne sofaer og satellit-tv. En stor muret buegang leder ind til spisestuen med det store træbord og antikviteter. Herfra leder en stor fransk dør videre ud til haven. Tæt på spisebordet finder man ligeledes udgangen til det hyper-moderne køkken der er fuldt udstyret med komfur, ovn, mikrobølgeovn, køleskab med fryser samt opvaskemaskine. I køkkenet er der en stor, fransk dør, der lukker op til udendørsområdet med borde, stole og sofaer. Alt sammen under de karakteristiske røde sejlduge, der er spændt ud for at holde den oftest direkte og påtrængende sol på behørig afstand.

På stueplan finder man et toilet samt det ene af husets fem soveværelser – alle har en-suite badeværelser. Dette soveværelse har king size dobbeltseng (to enkeltsenge på anmodning) samt en-suite badeværelse med bruseniche.

En marmortrappe fører 17 trin op til husets egentlige soveafdeling. Her finder man fire soveværelser med king size dobbeltseng og en-suite badeværelser. Et af badeværelserne har badekar. To af dobbeltsengene kan på anmodning ændres til enkelsenge. Alle værelserne er store og særdeles komfortable.

Unik beliggenhed - midt i naturen

Villaen er beliggende meget naturskønt syd for Siena i en smuk og opvokset have med egetræer og buske, der giver flere gode skyggemuligheder. Der er fra haven en smuk panoramisk udsigt over bakkerne mod Montalcino, Brunello-vinens hjemby. Ud over det karakteristiske udelivs-område med de komfortable møbler og spiseplads er havens højdepunkt naturligvis den velvoksne pool. Med sine 15 x 7 meter og det store trædæk-område med de smukke og særdeles komfortable møbler er der virkelig basis for afslapning og livsnydelse på første klasse.

Den nærmeste by, Casciano di Murlo ligger 4 km væk. Her finder man de fleste af de butikker, restauranter og barer man måtte have brug for i det daglige. Siena, en af Toscanas vigtigste historiske byer er 24 km væk. Både Firenze og Arezzo nås  indenfor en times kørsel.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 80 km

Indkøb - Afstand 4 km

Restaurant - Afstand 4 km

Lufthavn Pisa 130 km

Nærmeste større by Siena 24 km

Golf - Afstand 15 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 5

Antal badeværelser 6
Heraf en-suite badeværelser 5

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 800 EUR

Slutrengøring: inkluderet hvis huset efterlades i sober og ryddelig stand. I modsat fald: 200 EUR

Kæledyr: 50 EUR/kæledyr (max 3 dyr)

Ekstra seng: 105 EUR/stk/uge - afregnes lokalt

Barneseng: 50 EUR/uge - afregnes lokalt

Barnestol: uden beregning

Lokal turistskat: 1-3 EUR/pers. o. 14 år/dag

Ekstra skift af sengelinned: 100 EUR (alle senge)

Ekstra skift af håndklæder: 100 EUR (alle håndklæder)

Vælg bolig
Lavsæson 22.06.2024 - 31.08.2024 Mellemsæson 25.05.2024 - 22.06.2024
31.08.2024 - 21.09.2024
Højsæson 26.06.2021 - 28.08.2021
25.975 DKK 37.750 DKK 49.725 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133