Chianti og Arezzo: privat villa på vingård Petrolo, Bucine

Toscana

[Ref nr. 520132]

Chianti og Arezzo: privat villa på vingård Petrolo, Bucine

Villa, 14 pers. / lejl. 4/8 pers.

I den østlige del af Chianti – i retning mod Arezzo – ligger den berømte og historiske vingård Petrolo ved Bucine, der er kendt for produktion af fine vine og olivenolie. Ikke bare vingården er historisk. Ferieboligen med privat pool er også af ældre dato – faktisk helt tilbage fra 800-tallet. Der er mulighed for at opdele villaen i to separate og uafhængige lejligheder til hhv. otte og fire gæster.

Den historiske vingård Petrolo ved Bucine laver et større antal vine af høj kvalitet. Vinområdet ligger i Chianti klods op ad vindistriktet Chianti Classico. På denne side af vejen hedder distriktet Chianti Colli Arentini, og henviser til Arezzo som hovedby i netop denne provins. Der er 30 km til netop Arezzo, der vil være et oplagt mål for et besøg under ophold netop her.

Den private villa ligger i en stor have med privat pool. Rundt omkring haven er der vinmarker og opvoksede oliventræer, der tilhører vingård Petrolo. Selv om villaen ligger isoleret fra trafik og støj, er der bare 500 meter til nærmeste landsby, Mercantale Valdarno. Her findes café, bar, restaurant, købmand og apotek. Bucine ligger seks km fra villaen og har et større udvalg af butikker og restauranter. Vindistriktet Chianti Classico ligger umiddelbart op og ned af vinregionen, der hører under Arezzo. Der er således rig mulighed for at gå på oplevelse i de hundredevis af vingårde, man finder her, der og alle vegne.

Den private villa ved vingård Petrolo, Bucine ved Chianti og Arezzo er i to plan og indrettet med to separate køkkener med opvaskemaskine, to vaskemaskiner, overdækket terrasse, ildsteder samt have og pool. Ferieboligen er på stueplan indrettet med stor stue med satellit-tv og åben pejs, veludstyret køkken med direkte udgang til haven samt soveværelse med to enkeltsenge, en-suite badeværelse og direkte udgang til haven.

Adgang til første etage opnås gennem overdækket terrasse. Her er den private villa ved vingård Petrolo, Bucine indrettet med seks soveværelser. Tre med dobbeltseng samt tre med to enkeltsenge. Desuden er der på første etage to stuer samt køkken. Villaen ved Chianti og Arezzo er i alt 280 kvm. og kan bebos af op til 14 personer. Der er i alt syv soveværelser og seks badeværelser - heraf er fire en-suite. Villaen kan opdeles i to selvstændige lejligheder. Ved leje af lejligheder separat er have og pool til fælles brug. Den mindste lejlighed til fire personer er beliggende på første etage og har i det tilfælde privat indgang via overdækket terrasse.

Ved ophold i den private villa ved Bucine vil man typisk blive inviteret til smagning af de forskellige produkter, der produceres på vingård Petrolo. Ligeledes vil man have mulighed for at handle vin og olivenolie med hjem. Men dette er langt fra den eneste producent i Chianti af vine og olier af meget høj kvalitet. Mest kendt er de forskellige vinproducenter man finder i Chianti Classico, der begynder nærmest lige i baghaven af den private villa. Man vil altså med udgangspunkt i den rustikke feriebolig i Toscana, have mulighed for både at være i umiddelbar nærhed af Toscanas berømte vine og samtidig meget tæt på Arezzo, der er kendt for helt andre ting. Det er nemlig byen, der ud over at brillere med spændende levn fra både middelalderen og renæssancen – måske er det derfor, byen er så kendt for sine antikmarkeder – også er en mindre storby i Toscana, der ikke er voldsomt overbesøgt af turister. Ud over antikviteter er der i byen en større produktion og salg af guldsmykker. Det er i øvrigt også byen, der lagde rammer til Roberto Benignis film Livet er smukt. Man bør ikke snyde sig selv for et besøg i provinsens hovedby, Arezzo. Der er 55 km til hhv. Firenze og Siena.

Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson 01.01.2018 - 11.05.2018
06.10.2018 - 31.12.2018
Mellemsæson 12.05.2018 - 29.06.2018
01.09.2018 - 05.10.2018
Højsæson 30.06.2018 - 31.08.2018
17.350 DKK 21.850 DKK 30.000 DKK
11.350 DKK 13.600 DKK 18.000 DKK
5350 DKK 6475 DKK 7600 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Mellem- og lavsæson dog min. 4 nætter

Depositum: 150 EUR

Slutrengøring: 210 EUR

Kæledyr: 50 EUR/uge

Evt. varme: 4 EUR/m3

Ekstra rengøring: 18 EUR/time

Ekstra skift af håndklæder/linned: 10 EUR/pers.

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen