Certaldo nær Chianti: tre lejligheder / privat villa med pool

Toscana

[Ref nr. 501116]

Certaldo nær Chianti: tre lejligheder / privat villa med pool

Villa, 8 pers.

Få kilometer uden for Certaldo med den berømte kabelbane og i kort afstand til det klassiske Chianti, udgør tre lejligheder en privat villa med pool. De tre lejligheder, der udelukkende udlejes samlet, er en selvstændig del af en agriturismo. Udlejer er meget diskret men er værd at opsøge, hvis man har brug for tips til lokalområdet. Have med pool er helt privat.

Der er bare fem km. til Certaldo, hvor man finder alle slags butikker, caféer og restauranter. Her er det muligt at gøre alle de indkøb, der er behov for på ferie. Man kan selvfølgelig også vælge at køre en tur ind i Chainti – der hvor de berømte Chianti Classico-vine flyder i stride strømme, og hvor der – lige som i området, hvor den private feriebolig med pool er beliggende – er idyllisk, romantisk og med et sjældent udbud af både gastronomiske og kulturelle oplevelser.

Den private villa er opdelt i tre lejligheder; én på stueplan og to på første etage. Nederste lejlighed er beregnet til to personer. De to øverste er til hhv. to og fire personer. Udendørs har der tre lejligheder eksklusiv anvendelse af den indhegnede have med gazebo, pool, solstole og udendørs bruser. Ferieboligen ligger i gåafstand til den lille flække Sciano, men skal der handles eller opleves bare en smule skal man bevæge sig de ca. fem km. til Certaldo eller måske en smut til en af de klassiske byer i Chianti.

De tre lejligheder der samlet udgør en privat villa, er indrettet for hhv. to, to og fire personer. Nederste lejlighed er indrettet med opholds- og spisestue, mindre køkken med mikrobølgeovn og køleskab, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bruseniche. Lejligheden på første etage med plads til to personer er indrettet med opholds- og spisestue med mindre køkken med mikrobølgeovn og køleskab. Fra stuen er der udgang til balkon med udsigt over området ved; perfekt til bare at lade tanker og blik studere både haven med pool og området ved Certaldo. Eventuelt i selskab med et godt glas vin fra Chianti. Videre er lejligheden indrettet med soveværelse med dobbeltseng og ligeledes balkon med panoramisk vue samt badeværelse med bruseniche. Begge disse lejligheder er 35 kvm.

Den største af de tre lejligheder er på 60 kvm. og er den primære lejlighed. Den er indrettet med køkken med ovn, komfur, køle- og fryseskab og har spiseplads til alle otte gæster, der kan bo i den private villa med pool. Også herfra er der udgang til balkon. Videre er der to soveværelser med dobbeltseng samt badeværelse med bruseniche. Den ene af de to dobbeltsenge kan skilles til to enkeltsenge. Også fra balkonen til denne lejlighed er der eksklusivt vue over området ved Certaldo og Chianti. Alle tre lejligheder har værdiskab.

Den private villa ved Certaldo tæt på Chianti har mere end blot have med pool til rådighed. I haven finder man nemlig også bordtennisbord, ligesom der vil være buske med krydderurter, så man kan få sin mad til af smage rigtig toscansk. Selv om udlejerne bor tæt på, vil man ikke finde dem i haven. I det hele taget kan man forvente, at man selv må tage initiativ, hvis man vil bruge deres lokalkendskab. Udlejer forbeholder sig retten til at anvende en passage der løber under den største etage – men kun i absolut nødvendige tilfælde. Poolen er til gæsters fri afbenyttelse i tidsrummet 8 – 20. Der er fra boligen 18 km. til San Gimignano, 45 km. til hhv. Siena og Firenze og 80 km. til Pisa.

Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson 07.04.2018 - 28.04.2018
29.09.2018 - 22.12.2018
Mellemsæson 02.06.2018 - 30.06.2018
01.09.2018 - 29.09.2018
Specialperiode(r)
28.04.2018 - 02.06.2018
Højsæson 30.06.2018 - 01.09.2018
22.12.2018 - 05.01.2019
7900 DKK 15.775 DKK / 11.525 DKK 18.700 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 300 EUR

Slutrengøring: 150 EUR

Evt. varme: efter forbrug

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen