Toscana

Lejligheder, 2-5 pers., værelser

[Ref nr. 530152]

Castello di Tornano, Chianti – gammel vin på nye flasker

For 1000 år siden gik tiden i stå i den lille flække Tornano. Nu fremtræder Castello di Tornano ikke blot som en af områdets vigtigste producenter af den berømte Chianti Classico vin. Slottet er nu ændret til en række eksklusive og tiltrækkende ferieboliger og en spændende restaurant. Nyd et glas vin på toppen af tårnet eller kryb i gamle fangekælder der i dag er vinbar. Her bliver druerne holdt fanget i flaskerne – indtil proppen bliver hevet op og Chianti-ånden får frit spil.

Fra tagterrassen på Castello di Tornano er der et fantastisk syn ud over Chianti's bløde landskab af både skov og vinmarker. Herfra føler man virkelig at verden ligger for fødderne af én. I selve tårnet er der ud over en suite og tre superior-værelser også imponerende stuer til gæsternes fri afbenyttelse. Her finder man bøger, aviser og tidsskrifter samt behagelige, antikke møbler, hvor man mageligt kan henslænge sig og nyde storheden i selskab med et glas af slottets egen Chianti Classico-vin.

I hovedbygningen på Castello di Tornano, fysisk placeret under tårnet, er der ligeledes stuer til brug for gæsternes dagdriveri samt et antal værelser og suiter. Alle værelser – fra standard til suiter – fremstår nærmest kongelige med antikke møbler, tunge gardiner og marmorbadeværelser. Alle værelserne har aircondition.

Mellem slots- og tårnbygningen og de omkringliggende huse med ferieboligerne ligger restauranten, hvor der i sæsonen er mulighed for udendørs spisning under det karakteristiske sejl. Endelig er der den nævnte fangekælder, der ligeledes er til afbenyttelse for slottets gæster. Her i dybet laves vinsmagninger ledsaget af oliven og andre lokale produkter fra Chianti.

I slotshaven er poolen med den meget karakteristiske form placeret. Langs poolen samt andre steder i haven er der behagelige møbler til gæsternes brug. Det er særdeles hyggeligt at bevæge sig rundt i slotshaven og ikke mindst langs vejene mellem ferieboligerne hvor de kæmpestore lavendelblomster står og lokker sommerfugle i alverdens farver til sig.

Ferieboligerne på Castello di Tornano er placeret rundt om slottet i mindre enheder. Alle lejlighederne i agriturismoen er indrettet på mere traditionel, rustik og landlig vis. Alle lejlighederne er udstyret med eget køkken og badeværelse. Ferieboligerne er bygget af de traditionelle store sten og har alle et stykke privat udendørsområde med bord og stole. Der er ikke aircondition i husene. Dog findes der ventilatorer, der holder den værste varme fra døren. Ydermere er de store sten til en vis grad garant for at varmen holdes på et acceptabelt niveau.

Der er masser af spændende muligheder til tidsfordriv på slotsområdet ved Castello di Tornano. Ud over pool og jacuzzi findes der internetadgang, PC, tennisbane, ridning, bordtennisbord, samt kokkekurser. Og så er der jo resten af Chianti lige uden for porten!

Castello di Tornanos geografiske placering i Chianti lægger op til masser af oplevelser - både gastronomisk og kulturelt. Slottet er beliggende med en afstand på 25 km. fra Siena og 75 km. til Toscanas hovedstad Firenze. Fra slottet er der cirka en times kørsel til en af verdens mest berømte middelalderbyer: San Gimignano. Der ud over vil mange sikkert finde masser af oplevelser i de små, hyggelige vinbyer man finder i hele regionen - for eksempel i byen, der huser den verdensberømte Slagteren i Panzano. Har man lyst til at besøge lidt nordligere kulturbyer som Pisa og Lucca, er begge byer i bekvem køreafstand, og man kan sagtens få masser af oplevelser ud af en dagtur i bil.

Se dine muligheder for bolig her
KLIK HER

Avicii's Cottage, 4 pers. Selvstændigt hus med stor, privat have og stor gårdhave. Opholdsstue og køkken, badeværelse med bruseniche samt soveværelse med dobbeltseng og soveværelse med to enkeltsenge. Der er privat udendørs jacuzzi i haven.

Sambuca, 5 pers. Lejlighed i to plan. Nederst er der opholdsstue med åben pejs samt køkken med spisebord og stole samt terrasse med panoramisk udsigt. På første etage findes soveværelse med dobbeltseng samt værelse med 3 enkeltsenge. Endelig er der badeværelse med badekar og bruseniche.

Mirto, 4 pers. Lejlighed på stueplan med egen gårdhave. Opholdsstue med køkken, badeværelse med brusekabine, soveværelse med dobbeltseng samt soveværelse med to enkeltsenge.

Bosso, 4 pers. Lejlighed på første etage med terrasse. Opholdsstue med køkken, badeværelse med brusekabine samt to soveværelse med dobbeltsenge.

Ruta, 4 pers. Lejlighed på stueplan. Opholdsstue med åben pejs og køkken. Badeværelse med brusekabine, soveværelse med dobbeltseng samt soveværelse med to enkeltsenge. Mulighed for dobbeltseng.

Arbatro, 4 pers. Lejlighed på stueplan. Opholdsstue med køkken, badeværelse med brusekabine, soveværelse med dobbeltseng samt soveværelse med to enkeltsenge. Mulighed for dobbeltseng.

Spiga, 2 pers. Lejlighed på første etage med terrasse. Entre og køkken, dobbelt soveværelse samt badeværelse med bruseniche.

Ginestra, 2 pers. Lejlighed i to plan. Nederst entre og køkken samt badeværelse med bruseniche. På første etage soveværelse med dobbeltseng med udgang til panoramisk terrasse.

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 5 km

Restaurant - Afstand på stedet

Lufthavn Firenze 75 km

Nærmeste større by Siena 20 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Internet

TV

Rengøring inkluderet

Grill

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES MIN. 3 NÆTTER 

Den angivne pris er pr. uge.

Ekstra seng: 40 EUR

Babyseng: stilles til rådighed uden beregning

Borgen råder over et større antal værelser fra standard til suite. Kontakt You Go for information.

Leje i andre perioder end de anførte er muligt i større selskaber.

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson 01.04.2019 - 13.04.2019
07.05.2019 - 31.05.2019
27.09.2019 - 01.10.2019
07.10.209 - 31.10.2019
Højsæson 14.04.209 - 06.05.2019
01.06.2019 - 27.09.2019
02.10.2019 - 06.10.2019
- 11.350 DKK 13.600 DKK
- 10.600 DKK 12.850 DKK
- 8350 DKK 10.600 DKK
- 8350 DKK 10.600 DKK
- 8350 DKK 10.600 DKK
- 8350 DKK 10.600 DKK
- 6850 DKK 8350 DKK
- 6850 DKK 8350 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133