Castello di Bibbione – slotsferie med wellness-center i Chianti, Toscana

Med en bekvem afstand til både Firenze og Siena ligger Castelo di Bibbione, der byder på afslappet slotsferie i Chianti, Toscana – med wellness-center. Slottet er i dag ikke i anvendelse som som, men er forbeholdt gæster, der søger en speciel feriebolig i Toscana: slotsferie med wellness.

Selve ferieboligerne er de tidligere landsby-boliger, hvori det arbejdende folk på Castello di Bibbione levede. Alle huse og lejligheder er renoveret med al respekt  for de oprindelige strukturer. På trods af det, vil man hånd i hånd med de antikke boliger og det antikke inventar, finde moderne og bekvemmelige faciliteter.
 
Selve slottet, Castello di Bibbione, der udbyder slotsferie i Chianti, Toscana, anvendes i dag til hhv. store fester som bryllupper samt en afdeling af slottet, der er indrettet som wellness-center. Til slottet hører stadig en omfattende vinproduktion af højt besunget Chianti Classico-vine. Vinene samt den elegante extra jomfru olivenolie der ligeledes producers på slottet, kan købes på slottet.
 
Der er 13 individuelle ferieboliger tilknyttet det antikke slot – det er fra år 997 – samt en villa, Villa Il Poggio, der udlejes som privat villa i Toscana.
Læs mere om Castello di Bibbione samt den private villa ved at følge ovenstående links.
 

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133