Toscana

Lejligheder, 2 - 7 pers.

[Ref nr. 500042]

Castello di Bibbione, Chianti – slot med wellness-center

Kun en lille afstikker fra motorvejen mellem Firenze og Siena i Toscana ligger Castello di Bibbione majestætisk i Chianti-bjergenes pompøse natur. Det er der ikke noget nyt i. Slottet er nemlig fra år 997. Man vil her opleve ferie på et slot, der på én gang er rustikt, elegant, pompøst – og med mulighed personlig pleje og wellness i højsæde. Der er til slottet nemlig tilknyttet et særligt wellness-center hvor der tilbydes diverse former for massage og yoga-lektioner.
13 rustikke lejligheder
På Castello di Bibbione, det gamle slot med wellness-center i  Chianti, er der 13 individuelle ferieboliger med plads til 2-7 gæster. Mange lejligheder har egen terrasse med grill og parkering samt alt hvad der ellers kræves af en god feriebolig. Alle huse/lejligheder er bygget i store, rustikke sten og indvendigt møbleret med antikke, originale, toscanske møbler. Der er synlige bjælker der fremhæver den rå terracotta-tagsten og på gulvet ligger antikke kelimtæpper på de røde stengulve. Der er stor fælles grill i slotshaven der frit kan benyttes.
Historisk slot
Historien om det gamle slot i Chianti, Castello di Bibbione, kan føres tilbage til år 997 og der er ingen tvivl om, at det er et af de bedst bevarede slotte i Toscana. Der er løbende renoveret med både historiske bevarelser og tidens ånd - for eksempel et wellness-center. Således vil man i alle ferieboligerne – der er de gamle landsbyhuse uden for slotsmuren - finde bekvemme møbler i toscansk stil og et rigt udbud af andre moderne faciliteter.
Wellness-center
Som nyeste tiltag har Castello di Bibbione entreret med et meget moderne wellness-center der tilbyder alt fra ansigtsmassage til heldags-wellness behandlinger samt individuel og gruppelektioner i yoga. Wellness centeret holder til i hovedbygningen i det gamle slot i Chianti.
Stor vin- og olivenolieproducent
Castello di Bibbione fungerer stadig som vin-og olivenproducent. Der er 100 ha beplantet grund tilhørende slottet, der blandt andet producerer den store Castillo di Bibbione – Chianti Classico DOCG Selection foruden andre Chianti-vine, Vinsanto og den for området typiske ekstra jomfru olivenolie. Alle produkter kan købes i slottets reception og er lige til at nyde på terrassen. Eller hvorfor ikke i de bekvemme lænestole langs den 6,5 x 17,2 meter lange pool eller i slotshaven ved siden af slottets wellness-center. Når man altså har gjort sig fortjent til det, efter en mountainbike tur i bjergene i Chianti, eller et slag bordtennis i haven. Cyklerne er til fri afbenyttelse for slottets gæster.
Slot med plads til fest
Castello di Bibbione danner også med sine store sale og sine smukke terrasser rammen for bryllupper. Der er til det gamle slot i Chianti tilknyttet et køkkenteam der i disse tilfælde rykker ud og skaber grundlaget for store fester. Der vil ligeledes kunne afholdes større møder og konferencer på slottet. Slottet er ligeledes behjælpelig med en lang række andre aktiviteter og services. Eksempelvis morgenmad, vinsmagning, guidede ture, bil med chauffør, babysitting, kokkelektioner og privat kok. Det samlede indtryk af Castello di Bibbione er, at her finder man en feriebolig i Toscana med sjæl og historie og moderne tiltag - blandt andet i form af et wellness-center.
Se dine muligheder for bolig her
KLIK HER
Frullacchia – 2 pers., 34 kvm. Beliggende på stueplan. Køkken og spise-/opholdsstue samt badeværelse og soveværelse med fantastisk udsigt over Chianti-områdets bjerge. Der er opvaskemaskine i køkkenet.
 
I Cipressi – 2 pers., 44 kvm. Beliggende på første sal i et af de gamle bondehuse. Mindre køkken der giver mulighed for tilberedning af små, lette retter, spise-/opholdsstue samt badeværelse og soveværelse. Der er fra lejligheden en fremragende udsigt over Pesa-dalen.
 
Casa Erta – 2 pers., 48 kvm. Beliggende på grundniveau. Stenhvælvet køkken med spise-/opholdsstue samt pejs, soveværelse samt badeværelse med jacuzzi og bruser. Der er opvaskemaskine i køkkenet.
 
La Quercia- 2+1 pers., 47 kvm. Beliggende på anden sals niveau. Stort, luftigt rum med køkken med spise- og opholdsstue samt soveværelse og badeværelse med bruseniche. Dejlig udsigt over Pesa-dalen. Der er i opvaskemaskine i det veludstyrede køkken.
 
Il Tiglio – 2+2 pers., 52 kvm. Beliggende på første sal i et af de fine, gamle huse. Der er køkken/spisestue med antikke terracottaklinker på væggene, soveværelse med dobbeltseng, opholdsstue med to sovesofaer samt to badeværelser med bruseniche. Dejlig udsigt over Chianti-området. Der er i lejligheden både vaskemaskine og opvaskemaskine.
 
Il Castello – 2+2 pers., 55 kvm. To-plans lejlighed beliggende på første og anden sal på selve slottet. Første sal består af et stort rum indeholdende køkken med spise- og opholdsstue. Der er to sovesofaer i opholdsdelen. Fra første sal er der en dejligt udsigt til slotsgården. Køkkenet har opvaskemaskine. Anden sal er et stort soveværelse med dobbeltseng. Der foruden er der på samme etage badeværelse med jacuzzi.
 
Casa Giotto – 2+2 pers., 87 kvm. Beliggende på første sal lige over for selve slottet. Den store, luftige stue er centrum for lejligheden. Der er i stuens ene del køkken med opvaskemaskine, spiseafdeling og barstole mellem denne og køkkenet. Opholdsstuen er med to sovesofaer og en åben pejs. Der er dejligt badeværelse med jacuzzi samt et dobbelt soveværelse. Fra soveværelset er udsigt til slotsporten mens resten af lejligheden nyder godt af udsigten over Pesa-dalen.
 
La Torretta – 2+2 pers., 70 kvm. Hus i to plan med egen terrasse med bord og stole, stengrill og have. Der er på nederste etage køkken med vaske- og opvaskemaskine. Køkkenet er beklædt med antikke terracotta klinker. Der er fra køkkenet direkte adgang terrassen. I spise-/opholdsstuen er der dobbelt sovesofa og åben pejs. På første sal er der stort soveværelse samt badekar med hydro-massage og bruser.
 
Poggiosanto – 4+2 pers., 79 kvm. Lejlighed på første etage fra indgangen med to dobbeltsoveværelser med hver sit badeværelse med jacuzzi samt dobbelt sovesofa i stuen. Der er køkken med opvaskemaskine og i øvrigt fuldt udstyret og med antikke terracotta klinker på væggene. Fra køkkenet udgang til egen lille terrasse med bord og stole. Den stilfulde stue indeholder åben pejs. Der er fantastisk udsigt over Chianti-bjergene.
 
La Canonica – 4+2 pers., 99 kvm. Lejlighed på stueplan med to dobbeltsoveværelser – det ene med direkte adgang til badeværelse med bruseniche. I den anden ende af lejligheden er endnu et badeværelse indeholdende jacuzzi og bruser. Der er køkken med antikke terracotta klinker, opvaskemaskine samt alle andre faciliteter. Stor spise- og opholdsstue med dobbelt sovesofa og åben pejs. Der er egen terrasse med bord og stole.
 
Le Ginestre – 4+3 pers., 119 kvm. Hus i to plan. Fra hovedindgangen på stueplan går man ind i pejsestuen, der blandt andet indeholder en enkelt-sovesofa. På samme plan er der to dobbeltsoveværelser samt badeværelse med bruser. Trappen fører ned til underetagen indeholdende opholdsstue med dobbelt sovesofa. Der er også på denne etage badeværelse med bruser. Der foruden er der spisestue samt køkken med antikke terracotta klinker, vaske- og opvaskemaskine. Der er fra køkkenet udgang til privat have med jernbord og stole samt grill.
 
Monte dei Sassi - 4+2 pers., 112 kvm. Selvstændigt hus på grundplan på tærsklen til selve slotsområdet. Husets hjerte er den store stue med pejs. Stuen indeholder desuden åben pejs samt dobbelt sovesofa. Der er to soveværelser tilknyttet huset, nemlig master-soveværelset med dobbeltseng samt et soveværelse med to enkeltsenge. Der er badeværelse med jacuzzi og marmor bordplade. Køkkenet, der indeholder opvaskemaskine samt alle andre fornødenheder, er beklædt med antikke klinker og har, som resten af huset, synlige, rustikke bjælker.
 
Paterno - 3 pers., 134 kvm. Lejlighed i ét plan på selve slottet. Meget herskabelig lejlighed med indgang fra slotsgården. Generelt er lejligheden meget luftig. Blandt andet er der i stuen en speciel skrive-og læseafdeling. I øvrigt er den meget store stue med de velpolstrede og elegante møbler også udstyret med åben pejs. Der er separat spisestue med antikke møbler. Det store køkken, indeholdende opvaskemaskine og alt andet udstyr, er til og med udstyret med spisebord- og stole. Der er master-soveværelse med dobbeltseng samt soveværelse med enkeltseng. Endelig er der badeværelse med bruseniche.
 
Il Poggio – 2+2 pers., 52 kvm. Lejlighed i underetagen til Villa Il Poggio der ligger 100 meter fra det øvrige slotsområde. Lejligheden består af spise- og opholdsstue med to enkeltsovesofaer, lille køkken til let tilberedning samt dobbelt soveværelse og badeværelse med bruser. Bemærk at lejligheden kan være et supplement til Villa Il Poggio og kan ikke lejes som lejlighed i perioden maj til september.
Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 2 km

Restaurant - Afstand 2 km

Lufthavn Firenze, 30 km

Nærmeste større by Firenze, 15 km Siena, 44 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

TV

Rengøring inkluderet

Grill

Turistskat pålægges

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 200 EUR

Vælg bolig
Lavsæson 06.01.2024 - 10.03.2024
19.10.2024 - 13.12.2024
Mellemsæson 10.03.2024 - 01.06.2024
14.09.2024 - 19.10.2024
Højsæson 01.06.2024 - 14.09.2024
14.12.2024 - 06.01.2025
5975 DKK 6575 DKK 7775 DKK
5975 DKK 6575 DKK 7775 DKK
5975 DKK 6575 DKK 7775 DKK
5975 DKK 6575 DKK 7775 DKK
7350 DKK 8250 DKK 9550 DKK
8500 DKK 9550 DKK 9025 DKK
8500 DKK 9550 DKK 9025 DKK
8500 DKK 9550 DKK 9025 DKK
10.350 DKK 11.450 DKK 15.275 DKK
10.350 DKK 11.450 DKK 15.275 DKK
10.350 DKK 11.450 DKK 15.275 DKK
10.350 DKK 11.450 DKK 15.275 DKK
8500 DKK 9550 DKK 12.425 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133