Piemonte

Bed & breakfast, 2-3 pers.

[Ref nr. 1200616]

Bed & Breakfast i Barolo – vinproducent Germano Angelo

Bed & Breakfast midt i Barolo - byen og vindistriktet, der producerer nogle af de mest eftertragtede og eksklusive vine i hele verden - drives af Germano Angelo: en vinproducent Barolo. Og som om det ikke var tilstrækkelig eksklusivt, så er de tre værelser fysisk placeret på etagen over producentens egen vinbutik. Her bor man ikke som blommen i et æg, men som proppen i Barolo’en.

Man kan sjældent få både lidt by med vinbarer og restauranter samtidig med at man er omgivet af vinmarker. Det kan man her, for selv om Bed & Breakfast-værelserne er placeret midt i Barolo, er der fra terrasserne et fantastisk kig over vinmarkerne. Og man ved nok, hvad det er for vine der står og kigger på én.

Selve Bed & Breakfast-værelserne i Barolo er særdeles lækre. Og så er der kun er tre af slagsen. Man er derfor ikke én blandt mange andre. Det er alle værelser af meget høj komfort med alle moderne bekvemmeligheder passet ind i den gamle stil og mange af de originale karaktertræk. Værelserne, der er meget store, indeholder badeværelse med maxi-bruser, shampoo, shower gel og hårtørrer, satellit-tv, minibar/køleskab, privat parkering, wi-fi og ikke mindst udsigts-balkon. Ligeledes indeholder værelserne en lille piano-bar; høje stole og ditto bord med elkedel, kaffe, te, snacks og i køleskabet vand/sodavand til fri afbenyttelse. Der vil i køleskabet være både hvidvin og bobler, der kan afregnes på stedet. Selvfølgelig også rødvine fra Germano Angelo! Morgenmaden, inkluderet i prisen, indtages få skridt længere nede af gaden på en lokal bar.
Selve Barolo by er egentlig bare at betragte som en lille flække. Men en meget berømt flække. Der er da også muligheder for at smage lidt af hvert. Ikke mindst er der naturligvis mange vinbutikker; enoteka’er og vinbarer, men også et antal restauranter. De gæster der besøger Bed & Breakfast Germano Angelo, hvad enten det er på for én eller flere dage, er her da også alle med det formål at komme mere ind under huden på den berømte vin. Og ikke bare Barolo by, men også de omkringliggende byer i Barolo-distriktet er målet for udflugter og besøg. Og kun 8 km fra Barolo finder man Alba, der også er en af de absolut seværdige byer i området. Ikke mindst om efteråret hvor der er trøffel-festival.
Hvis Barolo er kongen af vin, så er dronningen Barbaresco. Barbaresco by og de omliggende byer der går under samme vinifikationen, ligger blot 5-6 kilometer videre efter Alba i nordlig retning. Man finder altså vinene og vinbyerne som perler på en snor, hvorfor der da også er al mulig grund til at anbefale dette for enogastronomic-turister; en voksentur for vin- og madelskere.
Suite Castello, 68 kvm. Placeret på øverste etage med tagvindue hvorfra man blandt andet kigger på stjernerne og til byens berømte slot. Heraf navnet på suiten. Ud over det betagende stjernebillede på himlen føler man sig ligeledes liggende under stjerner, idet der i de gamle, rå lofter og bjælker er indbygget små spots. Der er ud over seng også en sofa og en chaiselong. Badeværelset er meget detaljeret med små flodsten i gulvet og over vasken er der i stedet for et spejl placeret et vindue med udsigt over Barolo og La Morra-bakkerne.
Camera Verde, 45 kvm. Det grønne værelse med terrasse med udsigt over Barolo-bakkerne. Der er garderobe og en stor sofa med bord i rummet. I badeværelset finder man en del af de oprindelige frisker.
Camera Viola, 55 kvm. Det lilla værelse med terrasse med udsigt til byens stille og hyggelige torv midt i den historiske bykerne. Væggene er malede i varme og stimulerende vin-farver. På væggene over sengen finder man billeder af det oprindelige hus.
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 95 km

Indkøb - Afstand 10 m

Restaurant - Afstand 150 m

Lufthavn Malpensa 190 km

Nærmeste større by Alba 8 km

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

TV

Rengøring inkluderet

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

Prisen er anført pr. nat - morgenmad inkl.

Barneseng- og stol: 10 EUR/nat

Ekstra seng: 10 EUR/nat

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson Højsæson
2100 DKK 2100 DKK 2100 DKK
1800 DKK 1800 DKK 1800 DKK
1800 DKK 1800 DKK 1800 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133