Moderne vingård i Chianti med restaurant og lækker pool

Toscana

[Ref nr. 533002]

Moderne vingård i Chianti med restaurant og lækker pool

Lejligheder, 2-6 pers.

Det er faktisk ikke for meget, hvis man får et billede af en oase midt i ingenting. Og midt i ingenting ligger i Chianti, Toscana. Midt mellem vinmarker skyder pludselig en vingård op ad de bløde bakker. Og ikke bare en almindelig én af slagsen, men en meget moderne (og klassisk) af slagsen med både en lækker restaurant og en bekvem pool, hvorfra der er fantastisk udsigt over vinmarkerne. Og ikke nok med det: her er også et lille kapel, så det er altså muligt at holde bryllup her – inkl. festlokaler og bolig.

Selv om det i bil næppe føles som en ørkenvandring at komme til vingården Riserva di Fizzano ved Castellina in Chianti, er der alligevel noget befriende over, at man her – så langt ude på landet, som man trods alt befinder sig – ikke nødvendigvis skal skynde sig at handle. Her er jo en restaurant, der serverer rigtig lækker mad til fornuftige priser. Bemærk: prisen er inkl morgenmad. Vin skal man heller ikke spekulere over, for vingården ejes og drives af familien Zingarelli, hvis omfattende produktion af vin under navnet Rocca delle Macie, er selvfølgelig at finde i restauranten. Der er altså alle muligheder for at slappe af, nyde de moderne og bekvemme boliger, lege og dase ved poolen og afslutte en god dag på terrassen ved restauranten med en god, toscansk middag. Er man til en smule bevægelse i de små cirkler, kan man med fordel tage imod det stående tilbude der er til gæster om et besøg med vinsmagning i produktionen.

Selve produktionen af vin er henlagt til et produktionsområde fem kilometer fra agriturismoen. Derfor vil man opleve, at der er plads til, og gjort ekstra meget ud af, komfort og elegante detaljer – både ude og inde. Selv om det i klassisk forstand er en vingård, er der gjort meget for at gøre opholdet meget bekvemt med moderne faciliteter. Ikke mindst den store pool med separat børnepool og gårdens restaurant er blandt det, der adskiller netop Riserva di Fizzano fra mange andre ferieboliger i Toscana. En anden væsentlig detalje på stedet er de omgivende vinmarker. Man lever praktisk talt midt i en vinmark og de bløde bakker kan gøre de fleste bløde i knæene.

Selve vingården Riserva di Fizziano er i virkeligheden resterne af en gammel landsby fra 1007 og ligger på en bakketop i hjertet af Chianti – fem kilometer fra Castellina. De gamle bygninger, seks i alt, er nænsomt restaureret til moderne ferieboliger med pool og restaurant. Der er i alt 19 lejligheder til brug for feriegæster og beliggenheden midt mellem Firenze og Siena er ideel for store, kulturelle oplevelser. Gården ligger midt i det geografiske område Chianti, der ud over de berømte rødvine, Chianti Classico, byder på et væld af oplevelser i de mange små, hyggelige byer. For eksempel er der kort til en større, gastronomisk oplevelse – nærmest et madteater  - hos slagteren i Panzano, hvor der dagligt udspiller sig teatralske udskæringer og kundepleje i bedste italienske operastil.

Lejlighederne på den moderne vingård i Chianti er i forskellige størrelser og med forskellige udtryk. De originale strukturer fremstår uændret – endda med en detaljeret modernisering af de mange, flotte detaljer. Dermed får de enkelte lejligheder hver sit eget særkende, men fælles for dem er terracotta-gulvene, lofter med synlige bjælker og åbne brændeovne. Dertil er de fleste lejligheder installeret med aircondition. Lejlighederne er indrettet med bekvemme møbler og virker luftige og friske. De lejligheder der ikke har egen have eller terrasse, tildeles bord og stole i den store, fælles have. Ud over den fristende pool, er der i haven også legeområde til børn. Der er således gjort meget for, at husets gæster føler sig velkommen og har en vid mængde af faciliteter og bekvemmeligheder indenhus.

Ud over de faciliteter vingården tilbyder, er der også mulighed for tilkøb af andre aktiviteter – både indenhus og uden for gården. Man kan på stedet bestille massage i lejligheden, ligesom det er muligt at tilkøbe yoga- og pilateslessioner. Der er ligeledes også mulighed for at bevæge sig rundt i Chianti til fods med en professionel hiking-ekspert eller på mountainbike, hvor man bliver tæsket igennem de de til tider anstrengende stigninger, som regionen byder på. Alt sammen med det for øje, at man ved hjemkomst har adgang til en lækker pool og en god restaurant.

Classic lejl., 2+2 pers. 40 – 55 kvm. Toværelses lejligheder på stueplan eller første etage. Lejlighederne på øverste etage har flot udsigt over området. Lejlighederne er indrettet med spise- og opholdsstue med dobbelt sovesofa, køkkenafdeling, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruseniche. Lejlighederne har aircondition.

Garden lejl. 2+2 pers., 40-55 kvm. Toværelses lejligheder på stueetage eller første sal med hhv. terrasse og balkon med bord og stole og udsigt over haven. Lejlighederne er indrettet med spise- og opholdsstue med dobbelt sovesofa, køkkenafdeling, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruseniche. Lejlighederne har aircondition.

Classic lejl. 4+2 pers., 60 - 75 kvm. Treværelses lejlighed på første etage. Lejlighederne er indrettet med spise- og opholdsstue med dobbelt sovesofa, køkkenafdeling, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruseniche. Lejlighederne har aircondition.

Garden lejl., 4+2 pers., 70 kvm. Treværelses lejlighed på stueetage. Lejlighederne er indrettet med spise- og opholdsstue med dobbelt sovesofa, større køkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med badekar. Lejlighederne er beliggende længere væk fra de øvrige lejligheder og garanterer dermed mere privatliv. Lejlighederne har egen terrasse med bord og stole.

Garden plus lejl., 4+2 pers., 70 kvm. Treværelses lejlighed på stueetage. Lejlighederne er indrettet med spise- og opholdsstue med dobbelt sovesofa, større køkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med hhv. bruseniche og badekar. Lejlighederne er beliggende længere væk fra de øvrige lejligheder og garanterer dermed mere privatliv. Lejlighederne har egen terrasse med bord og stole. Der er aircondition i lejlighederne.

Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson 01.03.2019 - 01.04.2019
19.10.2019 - 05.11.2019
Specialperiode(r)
01.04.2019 - 24.05.2019
21.09.2019 - 18.10.2019
Mellemsæson 25.05.2019 - 28.06.2019
24.08.2019 - 20.09.2019
Højsæson 29.06.2019 - 23.08.2019
6625 DKK / 7475 DKK 8625 DKK 9475 DKK
6525 DKK / 7475 DKK 9475 DKK 10.325 DKK
10.325 DKK / 12.300 DKK 13.725 DKK 14.575 DKK
10.600 DKK / 12.675 DKK 14.675 DKK 15.425 DKK
10.600 DKK / 13.725 DKK 15.425 DKK 15.975 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

lav- og mellemsæson dog min. 3 dage

Sovesofa: 25 EUR/pers./nat

Barneseng: 15 EUR/nat

Pris er pr. uge inkl. morgenmad, forbrug og linned - i vinterperioden dog varme efter forbrug

Daglig pris tillægges 10%

Slutrengøring: inkluderet - dog efterlades køkkenet rengjort og uden opvask

Aircondition: kun fire lejligheder er pga. deres beliggenhed uden ac

Vaskemaskine: 6 EUR/vask inkl. sæbe

Pool-håndklæder (frivillig leje): 5 EUR/stk

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen