Villa ved strandkanten i San Giovanni di Sinis, Oristano

Sardinien

[Ref nr. 90022]

Villa ved strandkanten i San Giovanni di Sinis, Oristano

Villa + anneks, 7+3 pers.

Så længe man forholder sig helt roligt på den store, overdækkede og solrige udsigtsterrasse ved villaen ved strandkanten i San Giovanni di Sinis, Orestano, er problemerne svære at få øje på. Her er det bare udsigten over Middelhavets krystalklare hav, det drejer sig om. Valget er straks anderledes vanskeligt når man forlader sin hvilestol for at køle sig af i bølgerne, for skal man gå til venstre til den brede sandstrand eller til højre, hvor de barske klipper danner små lommer og indbyder til at svømme gennem klippehuler ud til det åbne hav? 

Villaen ligger med ugenert ved strandkanten i San Giovanni di Sinis, Oristano, med udsigt til Middelhavet og er af typisk, sardiske karaktertræk: rustikt, enkelt og fuldstændig ukompliceret lækkert. Villaens absolutte hovedattraktion er naturligt nok den store og indbydende overdækkede terrasse med de både rustikke og behagelig møbler, grillen – og selvfølgelig udsigten.

Hele strandområdet ved San Giovanni di Sinis, Oristano er fredet strand. Det eneste der ikke er fredet er fiskene i vandet – og dem er der nok af. Faktisk er der mange der på klipperne og langs strandene fisker netop her, fordi vandet er så rent og fint og fangsterne så store. Følger man stranden nogle kilometer nordpå kommer man til en helt fantastisk sjældenhed, nemlig øens kvarts-strand. Det er en oplevelse man bør unde sig selv at prøve. Men husk her at ryste badebuksen godt inden området forlades; denne strand er naturligvis også fredet.

Fra indgangen på terrassen i villaen ved strandkanten i San Giovanni di Sinis, Oristano, går man direkte ind i stuen, der indeholder spisebord- og stole, behagelige møbler til almen driverliv, åben pejs og TV. Fra alle vinduer i stuen er der stadig en fantastisk udsigt over Middelhavet. Huset indeholder videre et stort, lyst køkken med spiseplads, køleskab, gaskomfur og mikrobølgeovn og er generelt godt udstyret. I forlængelse af køkkenet er et service-rum med plads til opbevaring af råvarer samt en fryser. I rummet står desuden en køjeseng i to etager. Disse sengepladser er ikke talt med i antallet at sengepladser, men kan inddrages i tilfælde af flere gæster end husets normering.

Der er soveafdeling med tre forskellige soverum. Det ene indeholder to store enkeltsenge, det andet tre enkeltsenge og det tredje rum er med dobbeltseng. Der er i denne afdeling to badeværelser med bruseniche. I det ene badeværelse er en vaskemaskine.

Generelt for villaen ved strandkanten ved San Giovanni di Sinis, Oristano er, at det fremstår rent og sobert med flotte klinkegulve, pudsede vægge og mørke skodder for vinduerne.

Annekset er i to plan og bestående af åben stue/køkkenafdeling med ovn, åben pejs, spisebord- og stole samt trappe til hems med dobbeltseng og en enkeltseng. Der er badeværelse med bruseniche samt vaskemaskine. Annekset har egen forhave med udsigt over havet, bord, stole, parasol samt privat have bag hovedhuset.

Villa og anneks kan lejes sammen eller hver for sig.

Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson 01.04.2017 - 31.05.2017
01.10.2017 - 30.11.2017
Mellemsæson 01.06.2017 - 30.06.2017
01.09.2017 - 30.09.2017
Højsæson 01.07.2017 - 31.08.2017
4975 DKK 8500 DKK 15.500 DKK
4375 DKK 5500 DKK 8500 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES PÅ UGEBASIS MED VALGFRI SKIFTEDAG

Air condition kun i opholdsstuen

Slutrengøring: 150 EUR

Barneseng- og stol: 25 EUR/uge

Forbrug (afregnes på stedet): el, vand og gas: 50 EUR/pers./uge

El: 0,30 EUR/kWh

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen