Villa med pool v. Middelhavet mellem Forte dei Marmi og Pietrasanta

Toscana

[Ref nr. 552816]

Villa med pool v. Middelhavet mellem Forte dei Marmi og Pietrasanta

Villa, 8 pers.

Med bare 10 km til en af Italiens mest prestigefyldte strande ved Middelhavet; Forte dei Marmi og bare en cykeltur fra endnu en prestigefyldt by; Pietrasanta – kendt for sine kunst- og skulpturgallerier, er villaen med pool ideelt placeret til både oplevelser i natur og kultur og oplevelser i sin egen stil. Huset er nemlig ejet af en berømt interiørdesigner, der har genopbygget villaen i sin helt egen, charmerende stil. 

I virkeligheden er der ikke bare tale om en villa med pool – idéelt beliggende mellem Forte dei Marmi – man får, når man lejer boligen. Det er en feriebolig med helt unikke indendørs- og udendørsfaciliteter. Grunde, hvorpå villaen er beliggende, er 8000 kvm, og er beliggende i højlandet bag kystlinjen ved Middelhavet. I nærheden finder man således ikke bare kunst og kultur, men også en ejendom i et gastronomisk område, der både har havets fisk og skaldyr samt højdernes og det typiske landkøkkens finesser.

I den enorme have er anlagt en dejlig pool. Lad det være sagt straks: det er ikke et bassin med olympiske dimensioner. Poolen er irregulær i form og er højst 4 x 10 meter. Dog er der i den en ende en usædvanlig dybde, nemlig 2,2 meter. Har man behov for anderledes længder, må man kaste sig i Middelhavet ved ex. Forte dei Marmi, der ligger ca. 10 km. fra villaen ved Pietrasanta. Man vil opleve en stor have med masser af gamle oliventræer, havemøbler og panoramiske terrasser, der giver eksklusivt vue over det omgivende landskab. Uden for villaen er der overdækket terrasse med bekvemme møbler, så man stadig kan være udenfor, når solen lystigt drysser sine d-vitaminer ned ovenfra.

Villaen mellem Forte dei Marmi og Pietrasanta er på 240 kvm. fordelt på to plan. Inden man overhovedet kommer ind i huset, møder man den overdækkede og møblerede terrasse, der langt hen ad vejen bliver stedet, man opholder sig i dag- og aftentimerne – evt. efter en tur i poolen eller ved Middelhavet. Indendørs er villaen indrettet med opholdsstue med bekvemme møbler og åben pejs. Der er satellit-tv og dvd-maskine i stuen. Desuden er der på denn etage to meget store soveværelser med dobbeltseng og en-suite badeværelser. Begge soveværelserne er på 27 kvm. og har udgang til den overdækkede, panoramiske terrasse. Det ene soveværelse har air condition.

Villaen nedre etage er indrettet med stort, veludstyret køkken med ovn, komfur, opvaskemaskine, fryser, mikrobølgeovn samt alt andet køkkengrej. Køkkenet er i åben forbindelse med spise- og opholdsstuen med bekvemme møbler og satellit-tv. Desuden er etagen indrettet med soveværelse med dobbeltseng og en-suite badeværelse samt et fjerde soveværelse som på grunde af husets placering på klipperne er en smule irregulært. Der er dermed ikke dobbeltseng i rummet men en dobbelt sovesofa. Fælles for alle rum i villaen med pool ved Middelhavet mellem Forte dei Marmi og Pietrasanta er sjælen i indretningen. Man vil næppe være i tvivl om ejerens professionelle interesse i – og arbejde med – interiør. Villaen fremstår på samme tid både meget personligt indrettet, men også med en vis distance, så man ikke føler, men opholder sig i et hjem, der til tider bebos af ejeren selv, hvilket heller ikke er tilfældet.

Området ved Forte dei Marmi og Pietrasanta er meget populært og i en liga for sig. Det er et meget prestigfyldt område på grund af den korte afstand til Middelhavet og nogle af Italiens mest eksklusive strandområder. Vender man kølerhjelmen den anden vej, vil man efter bare 30 km. være i Lucca, der er helt anderledes folkelig og populær. Der er ca. 50 km til Pisa. Der er vaskemaskine og strygefaciliteter i villaen. Der er parkering på grunden. Der opnår adgang til villaen ad grusvej.

Bedømmelser
Praktiske oplysninger
Vælg bolig
Lavsæson 31.03.2018 - 02.06.2018
29.09.2018 - 20.10.2018
Mellemsæson 02.06.2018 - 30.06.2018
01.09.2018 - 29.09.2018
Højsæson 30.06.2018 - 28.07.2018
18.08.2018 - 01.09.2018
Specialperiode(r)
28.07.2018 - 18.08.2018
14.725 DKK 23.725 DKK 35.550 DKK / 51.300 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

lavsæson dog min. 3 dage

Depositum: 1000 EUR

Slutrengøring: 250 EUR

Evt. varme: 30 EUR/dag

Tjenestepige: 10 EUR/time

Barneseng: Gratis mod forudbestilling

Air condition: Kun hvor anført

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen