Toscana

Villa, 8+2 pers.

[Ref nr. 500142]

Villa Margherita – privat, rustik og elegant villa i Toscana

Nøjagtig lige dele rustik charme og forfinet forkælelse er det der møder én, når man via grusvejen i olivenlunden ankommer til Villa Margherita i Toscana. Fra pool-kanten, fra patio’en og fra haven leves livet i slow motion. Villaen følger blot med i lejeaftalen – men det er nu slet ikke så ringe ind imellem at gå ind i de luksuriøse rammer, som den nu én gang byder på.

Overalt på grunden ved villa Margherita i Toscana, er der udsigt over det betagende område med netop oliventræer, vinmarker, bløde bakker og alle de velkendte toscanske farver. 1800-tals villaen er istandsat fra sokkel til kvist med dyb respekt for de originale rammer og materialer. Det har dog ikke reduceret indholdet af komfortabelt interiør. Her er alt, hvad der skal til for at klare sig gennem ferien på en særdeles behagelig måde.

Man har dog også mulighed for at gå 500 meter tilbage ad grusvejen for at benytte sig af de faciliteter der er på luksus hotellet, der ejer villa Margherita. Her finder man en meget elegant gourmet-restaurant, der byder på middage og frokoster i meget høj standard og med en vinkælder, der lader ganske lidt tilbage at ønske. Ganske som man kan forvente i Toscana. Villa Margherita er dog en fuldstændig selvstændig bolig, der, hvis det er ønsket, kan lade sig betjene inden for havelågen af visse services fra hotellets portefølje. Eller man kan lade være.
Der er i villaen fire dobbelte soveværelser - to af dem endvidere med en tredje seng, to meget luksuriøse badeværelser, hvoraf det ene har jacuzzi badekar. Videre er der to store opholdsstuer med åben pejs, satellit-tv samt et fuldt udstyret køkken, der videre er typisk toscansk møbleret.
Udenfor finder man en dejlig og flot have med oliventræer, en infinity-pool samt terrasseomåde, inkl. patio, med enestående udsigt over landskabet. Dette er et særdeles perfekt stad for afslapning i fredfyldte rammer – og med højt til loftet.
Med sin ideelle placering i det centrale Chianti, Toscana, er der ud over fred ligeledes tæt på store kulturelle og arkitektoniske oplevelser. Firenze, Siena, Cortona og Arezzo er inden for kort køreafstand. Ligeledes er hele det snørklede Chianti-område, der byder på store vine, små byer og legendariske restauranter, der alle er et stop værd. Her er feriens egentlige udfordring fravalget.
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 100 km

Indkøb - Afstand 1 km

Restaurant - Afstand 500 m

Lufthavn Firenze 35 km, Pisa 123 km

Nærmeste større by Figline Valdarno 4 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Internet

Opvaskemaskine

TV

Grill

Turistskat pålægges

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES MIN. 3 NÆTTER

Prisen er anført pr. uge

Depositum: 300 EUR

Slutrengøring: 95 EUR

Evt. daglig rengøring: 60 EUR/dag

Ekstra seng: 30 EUR/dag

Barneseng- og stol: uden beregning - bedes dog anført ved bestilling

Concierge service: bestilles gennem hotellet

Vælg bolig
Lavsæson 25.03.2017 - 08.04.2017
30.09.2016 - 28.10.2017
Mellemsæson 08.04.2017 - 27.05.2017 Højsæson 27.05.2017 - 30.09.2017
21.275 DKK 27.825 DKK 36.750 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133