Privat villa med pool ved Tabiano Castello, Salsomaggiore Terme og Fidenza Outlet, Parma

Emilia Romagna

[Ref nr. 430069]

Privat villa med pool ved Tabiano Castello, Salsomaggiore Terme og Fidenza Outlet, Parma

Villa, 10+2 pers.

Det gamle bondehus var tidligere en aftægtsbolig til det majestætiske slot, Tabiano Castello, Salsomaggiore Terme. I dag er huset istandsat til en privat villa med pool beliggende i særdeles rolige og private omgivelser. Og så er der kun en kort køretur til Europas største outlet for mærkevarer: Fidenza Outlet i udkanten af Parma.

Villa Manganina er beliggende ganske tæt på én af regionens helt store seværdigheder, Tabiano Castello. Det er også slotsherren – eller nærmere fruen – der stadig ejer huset, men har inden for de senere år moderniseret det til en dejlig, privat villa med pool. Som skærende kontrast til det smukke og historske slot ved Salsomaggiore Terme, der endnu har et varieret udbud af termiske bade, ligger Europas største outlet, Fidenze Outlet i udkanten af Parma.

Villa Manganina er placeret i en dejlig, opvokset have og med et fantastisk 360 graders vue over Appeninerne og området ved Tabiano Castello, Salsomaggiore Terme. Om aftenen ses også det funklende lys helt ind over Parma og Fidenza Outlet. Den private villa med pool er ca. 400 kvm. i tre plan. Der er fem dobbelte soveværelser, tre badeværelser samt dejligt, veludstyret køkken. Villaen er typisk rustik med tykke stenmure, kraftige træbjælker og terracotte klinker på gulv og loft. Villaen er desuden udstyret med wi-fi og aircondition.
I haven finder man masser af smukke blomster, samt den private villas pool, der i den ene ende har jacuzzi-elementer. Området her på toppen af bakkerne giver masser af sol, men der er behændigt bygget dejlig patio, således at man i skygge kan spise uden selv at blive stegt. Efter en hektisk dag på jagt efter mærkevarer i Fidenza Outlet, kan man passende stoppe op i Salsomaggiore Terme, for at gøre lidt indkøb til en let frokost eller eftermiddags-snack: lidt parmesan, lidt salami og ikke at forglemme: et par lag af den berømte skinke fra Parma.
Få minutters gang fra den private villa med pool, ligger Tabiano Castello, der dels er privat slot, samt  et eksklusivt, men afslappet hotel. Som gæst i villaen ved Salsomaggiore Terme er man velkommen til at benytte slottets wellness-center, der delvist ligger i en grotte. Et wellness-center af en helt anden karakter finder man ligeledes på slottet, nemlig Risturante da’ Oscar. Her serveres der traditionelle retter med pasta og kød samt et godt glas vin – og så selvfølgelig Oscars velkomstplatte med egne salamier og Parma-skinker. Oscar har også en helt anden historie at byde på – og den har intet med Fidenza Outlet at gøre, men med fodbold!
Regionen har masser at byde på – i mange forskellige genrer. Fra hovedvejen i Salsomaggiore Terme havner man hurtigt i området ved Fidenza Outlet. Netop her kan køre på motorvejen, forbi Parma og snart nå Modena. Også Modena er oprindelsessted for et par af regionens vidt forskellige stoltheder: den kendte og delikate Balsamico samt føde- og bosted for den verdensberømte operastjerne Luciano Pavarotti.
Fra Modena er der kort til en anden stor regional stolthed, nemlig fabrikken i Maranello der producerer Ferrari og Maserati. Her er masser af oplevelser at hente i den spændende museum.Man kan endda, hvis det skulle være éns gamle drøm at  sidde bag rettet i en Ferrari, betale sig fra at køre en times tid i Appenninerne. I området videre mod Bologna, regionens hovedstad og et absolut must-see, finder man desuden hhv. Lamborghini – og Ducati-fabrikkerne, der også inviterer indenfor. Dette blot et mindre udpluk af områdets seværdigheder. Der er altså masser af muligheder for oplevelser – hvis man ikke bare vælger at tilbringe ferien i sin private villa med pool.
Bedømmelser
Praktiske oplysninger

Afstand til strand  150 km

Indkøb - Afstand  1-5 km

Restaurant - Afstand  2 km

Lufthavn  Linate 110 km, Bologna 110 km

Nærmeste større by  Parma 35 km

Glof - Afstand  20 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Grill

Vælg bolig
Lavsæson 07.01.2019 - 25.05.2019
31.08.2019 - 14.12.2019
Mellemsæson 25.05.2019 - 22.06.2019
14.12.2019 - 06.01.2020
Højsæson 29.06.2019 - 17.08.2019 Specialperiode(r)
22.06.2019 - 29.06.2019
17.08.2019 - 31.08.2019
16.300 DKK 18.100 DKK 25.300 DKK / 23.500 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden

UDLEJES PÅ UGEBASIS FRA LØRDAG ELLER SØNDAG

Depositum: 300 EUR

Ekstra seng (ud over 10 faste): 30 EUR/pers./dag

Barneseng- og stol: gratis mod forudbestilling

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen