Piemonte

Villa, 12 pers.

[Ref nr. 140019]

Villa dell’ Orso, Roccaverano – stilfuld og rustik villa i Piemonte

Villa dell' Orso, Roccaverano var indtil for få år siden en grund en ruin. Skulle ruinen falde eller op at stå? Heldigvis pegede flaskehalsen på den, der ville renovere, for sjældent finder man en så fuldendt feriebolig der lever op til ønsket om rustik og komfortabel charme. Her findes Piemontes rå kultur og skandinaviske designmøbler- og lamper under samme tag – endnu ikke set lignende. Alt sammen placeret midt på den 30.000 m2 store private grund.

Villa dell' Orso i Roccaverano er med sine 260 m2 klar til at modtage op til 12 gæster fordelt i seks dobbetværelser. Derudover er der tre badeværelser og et køkken der intet lader tilbage at ønske. I stuen er der fladskærms tv samt PS3 (dvd og blue ray) samt apple-tv. Rundt om spisebordet er der plads til 14 personer der alle kan nyde godt af det åbne ildsted mens middagen indtages.

Efter at have tilbragt nogle timer ved Villa dell Orso's 12 meter lange pool bygget af sten-mosaik, lader man sig bruse udendørs og svinger sig op på en af de fire mountainbikes, der er tilgængelige for gæsterne. Man bevæger sig op i byen, hvor man handler til den forestående middag der forberedes over nyeste Smeg-inventar, alt imens man lader blikket glide ud over det bjergrige landskab ved Roccaverano.

For uøvede udi Piemonte kan nævnes, at her åbner sig en helt unik verden af muligheder i det kulinariske og vinøse. Der findes næppe noget sted i verden, hvor man spiser og smager vin på så højt niveau som i Piemonte. Deres udsendte vil hævde, at der næppe findes steder, hvor mad og vin passer så godt til hinanden som netop i Piemonte.

Fra Villa dell' Orso, Roccaverano er der under en times kørsel til Alba, Barolo og Barbaresco, ligesom der i lokalområdet er hundredevis af producenter af andre store piemontesiske vine. Blot 25 kilometer fra Villa dell' Orso finder man ligeledes en af Piemontes meget interessante byer, Acqui Terme, der med sine gamle termiske bade, er en særdeles besøgsværdig by. Ligeledes er Acqui Terme en by med et spændende handels- og restaurantliv.

Her stopper beskrivelsen af Villa dell' Orso, Roccaverano. Nu får billederne lov til at overtage og sender læseren på en drømmerejse udi det fantastisk smukke og overvældende, imponerende Piemonte, hvor selv den mest kræsne feriegæst må stille sig mere end tilfreds.

Der er mulighed for tilkøb af hushjælp i Villa dell' Orso.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 55 km

Indkøb - Afstand 3 km

Restaurant - Afstand 3 km

Lufthavn Malpensa 180 km

Nærmeste større by Acqui Terme 12 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Tørretumbler

Rengøring inkluderet

Grill

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Acontobetaling: 40% af lejen

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson 01.01.2018 - 30.06.2018
01.09.2018 -31.12.2018
Højsæson 30.06.2018 - 01.09.2018
- 32.375 DKK 40.425 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af You Go
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

You Go ApS

Indehavere: Sofie & Flemming Andersen

CVR-nr 33247133